1.730 vacatures

Vacatures Groningen

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
8 mei 2017 Fulltime uitdagende stage Eventmanagement bij ABN AMRO Eindhoven
  • Groningen

Uit --gpunt van klantenbinding en acquisitie organiseert ABN AMro MeesPierson regelmatig (exclusieve) bijeenKomsten voor klanten. jouw dag? Samen met onze eventmanager en overige collega’s ..

8 mei 2017 Fulltime stage Beleggingsadvies bij ABN AMRO Nijmegen
  • Groningen

De beleggingsadviseurs van ABN AMro MeesPierson proactief voorzien van informatie zodat dagelijks klanten kunnen worden benaderd voor beleggingsadvies.

8 mei 2017 Fulltime technische Stageplaatsen bij Heineken - Monteurs HTD en HTS Rotterdam
  • Groningen

Heineken horeca Services (HHS) zoekt een stagiaire met affiniteit met techniek en een passie voor kwaliteit! Tijdens je stage faciliteer je de aanstaande trainingsdagen voor onze monteurs HTD en HTS ..

8 mei 2017 Fulltime stage productie assistent gezocht The voice of Holland - Talpa Hilversum
  • Groningen

In ‘The voice of holland' wordt gezocht naar écht talent. The voice of holland is de ultieme talentenshow, waarin het werkelijk gaat om talent. Alleen ‘the best of the best' is goed genoeg. Deze ..

8 mei 2017 Fulltime stage webdesign bij Veronica Magazine Amsterdam
  • Groningen

De afdeling is verantwoordelijk voor alle websites binnen de Uitgeverij en het team is verantwoordelijk voor zowel het bouwen van nieuwe sites als het onderhouden van bestaande sites. Wij werken ..

8 mei 2017 Fulltime stage redactie bij RTL - Online producer Hilversum
  • Groningen

Voor de afdeling Product Development binnen RTL Digital Media zijn we op zoek naar een stagiair online Producer. Het team van online Producers is verantwoordelijk voor het opleveren en beheren van ..

8 mei 2017 Fulltime stage bij Nike Merchandising en sales Hilversum
  • Groningen

Je wordt werkzaam voor Nike en wordt betrokken in het merchandising team. je werkt vanuit het hoofd kantoor van Nike in Europa wat gevestigd is in Hilversum. Je werkt 40 uur per week en krijgt ..

26 apr 2017 (hulp) Stratenmaker
  • Groningen

Ben jij een enthousiaste aanpakker en werk je graag in de buitenlucht? Reageer dan direct! Voor een goede relatie zoeken wij een ervaren of een leerling stratenmaker, je hebt in dit werk een ..

19 nov 2016 Accountmanager (aandrijftechniek) richting industrie regio Groningen
  • Groningen

De verkoper buitendienst is verantwoordelijk voor het realiseren van omzet- en margedoelstellingen. De hoofdtaken van deze functie zijn: • Het opbouwen en onderhouden van een goede ..

19 nov 2016 Accountmanager LED & Lichttechniek Noord Oost Nederland
  • Groningen

Werken bij Etap! Lighting in handen van een expert’ Ter versterking van ons team zoeken wij in Zuid Oost Nederland een: Accountmanager LED & Lichttechniek Noord Oost Nederland Je

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert
Deze website maakt gebruik van cookies. Door je bezoek ga je akkoord met het plaatsen van deze cookies.