2.259 vacatures

Vacatures Verpleegkundige

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
8 feb 2018 Revalidatie - Verzorgende IG niveau 3 en Verpleegkundige niveau 4
 • Hilversum

Voor ons verpleeghuis in de regio Utrecht zoeken wij een enthousiaste Verzorgende IG niveau 3 of Verpleegkundige niveau 4 voor de afdeling revalidatie. Heb jij affiniteit met deze doelgroep en houdt ..

7 feb 2018 Verzorgende IG niveau 3 / Verpleegkundige niveau 4 - Alleen nachtdiensten
 • Nijmegen

Ben jij een gedreven verzorgende IG niveau 3 of verpleegkundige die houdt van het persoonlijke contact met de cliënten in de nacht? Dan zoeken wij jou!Standplaats: NijmegenUren: 28 tot 40, 20 tot 28, ..

2 feb 2018 Verpleegkundige - Werken op de IC en SEH
 • Utrecht

Een gastvrije en hypermoderne IC en SEH is de afdeling waar jij goed tot je recht komt als IC/SEH verpleegkundige.Standplaats: UtrechtUren: 28 tot 40, 20 tot 28Functie: Verpleegkundige niveau 5, ..

2 feb 2018 Verpleegkundige voor de complexe afdeling Oncologie Ziekenhuis
 • Woerden

Op deze afdeling maak je de mensen niet altijd meer beter, maar kun je wel het verschil maken in de levens van deze mensen en hun families.Standplaats: WoerdenUren: 28 tot 40, 20 tot 28Functie: ..

2 feb 2018 Verpleegkundige voor de Afdeling Algemene Neurologie
 • Utrecht

Lief en leed deel je op de afdeling Algemene Neurologie als verpleegkundige. Samen met je collega zet je de schouders onder deze afdeling om specialistische neurologische zorg te bieden.Standplaats: ..

2 feb 2018 Verpleegkundige als opstap naar Ambulance (MICU)
 • Utrecht

Op de afdeling Intensive Care worden patiënten, door de Mobiele Intensive Care Unit (MICU), regelmatig uitgeplaatst naar periferie ziekenhuizen. Deze functie is uitermate geschikt voor ..

26 jan 2018 Verpleegkundige niveau 4 of 5 - Vast Basisrooster Ziekenhuis
 • Driebergen-Rijsenburg

Ziekenhuizen bewegen mee in het snel veranderende landschap van de gezondheidszorg. Dat vraagt ook om nieuw soort verpleegkundigen, die zich blijven ontwikkelen en specialiseren binnen een ..

26 jan 2018 Verpleegkundige SEH Afdeling - Spoedeisende Hulp
 • Utrecht

Een moderne, persoonlijke en gastvrije spoedeisende hulp afdeling is op zoek naar een nieuwe collega SEH verpleegkundige met ambitie!Standplaats: UtrechtUren: 28 tot 40, 20 tot 28, 0 tot 20Functie: ..

20 jan 2018 MBO Verpleegkundige niveau 4 - Revalidatie afdeling met veel afwisseling!
 • Nijmegen
 • 16 - 24 uur

Voor ons verpleeghuis in de regio Nijmegen zoeken wij een enthousiaste verpleegkundige voor de afdeling revalidatie. Heb jij affiniteit met deze doelgroep en houdt jij van een snel wisselende ..

18 jan 2018 Wijkverpleegkundige - Regisseur tussen team en huisarts
 • Apeldoorn

Als wijkverpleegkundige voor een organisatie in de omgeving van Apeldoorn ben jij regisseur binnen het zorgnetwerk, waarbij je verbinding legt tussen team en huisarts.Standplaats: ApeldoornUren: 28 ..

16 jan 2018 Coordinerend verpleegkundige - Kwaliteit en coachen
 • Utrecht

Ben jij een ervaren verpleegkundige met coachende vaardigheden en oog voor kwaliteit? Reageer dan snel op onze vacature voor zorgcoördinator!Standplaats: UtrechtUren: 28 tot 40, 20 tot 28Functie: ..

16 jan 2018 Verpleegkundige niveau 4 - Opleiding duaal tot HBO Verpleegkundige
 • Hooglanderveen

Ben jij MBO verpleegkundige niveau 4 en heb jij de ambitie om door te groeien naar HBO verpleegkundige niveau 5? Reageer dan snel voor deze duale opleidingsplek!Standplaats: HooglanderveenUren: 28 tot ..

16 jan 2018 BBL Opleidingsplek tot HBO Verpleegkundige niveau 5
 • Nijmegen

Ben jij MBO verpleegkundige niveau 4 en heb jij de ambitie om door te groeien naar HBO verpleegkundige niveau 5? Reageer dan snel voor deze BBL opleidingsplek!Standplaats: NijmegenUren: 28 tot ..

11 jan 2018 Verzorgende IG - Wijkzorg - Flexibel
 • Zwolle
 • 16 - 24 uur

Bij deze thuiszorgaanbieder is ruimte voor Verzorgende IG en Verpleegkundigen Niveau 4 voor flexwerk. Ben je bekend met wijkverpleging of ben je juist nieuwsgierig naar thuiszorg? Bij deze aanbieder ..

11 jan 2018 Verpleegkundige niveau 4 - Invallen op jouw moment
 • Kampen
 • 16 - 24 uur

Bij deze thuiszorgaanbieder is ruimte voor Verzorgende IG en Verpleegkundigen Niveau 4 voor invalwerk. Ben je bekend met wijkverpleging of ben je juist nieuwsgierig naar thuiszorg? Bij deze ..

11 jan 2018 Verpleegkundige Niveau 4 - Thuis in thuiszorg
 • Zwolle
 • 16 - 24 uur

Een thuiszorgaanbieder met een frisse kijk geeft jou als verpleegkundige de kans om de thuiszorg te (her) ontdekken. Je krijgt de ruimte om volledige/complete zorg te leveren, en ondertussen heb je de ..

23 dec 2017 Coordinerend wijkverpleegkundige - Regelmatige werktijden
 • Bussum

Voor onze organisatie in de regio Hilversum zoeken wij gedreven wijkverpleegkundige met een HBO verpleegkundige achtergrond die beschikt over coachende en coordinerende kwaliteiten.Standplaats: ..

16 dec 2017 Verzorgende IG niveau 3 in opleiding tot Verpleegkundige niveau 4 - Kleinschalig wonen
 • Rheden

Wij zoeken voor onze organisatie in de regio Arnhem en Rheden een gedreven Verzorgende IG niveau 3 met grote ambitie voor de opleiding tot Verpleegkundige niveau 4!Standplaats: RhedenUren: 28 tot 40, ..

9 dec 2017 BBL opleiding Verpleegkundige niveau 4 - Werken en leren - Verzorgende IG niveau 3
 • Hilversum

Wij zoeken voor onze organisatie in de regio Utrecht en Hilversum een gedreven Verzorgende IG niveau 3 met grote ambitie voor de opleiding tot Verpleegkundige niveau 4!Standplaats: HilversumUren: 28 ..

9 dec 2017 Thuiszorg - BBL opleiding verpleegkundige niveau 4 - Werken en leren!
 • Leusden

Wij zoeken voor onze thuiszorgteams in de regio Amersfoort en Ede een gedreven Verzorgende IG niveau 3 met grote ambitie voor de opleiding tot Verpleegkundige niveau 4!Standplaats: LeusdenUren: 28 tot ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert