2.258 vacatures

Vacatures Verpleegkundige

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Utrecht
 • Vleuten

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Utrecht en regio Utrecht. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van GGZ en Open afdeling. Als ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Den Haag
 • Den Haag

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Den Haag en regio Haaglanden. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van GGZ en Verslavingszorg. Als ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Baarle-Nassau
 • Baarle-Nassau

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Baarle-Nassau en regio Midden en West Brabant. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Welzijn en ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Veenendaal
 • Veenendaal

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Veenendaal en regio Utrecht. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Gehandicaptenzorg en Niet ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Ermelo
 • Ermelo

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Ermelo en regio Noord en Oost Gelderland. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van GGZ en ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Poortugaal
 • Poortugaal

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Poortugaal en regio Rotterdam-Rijnmond. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van GGZ en ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Sliedrecht
 • Sliedrecht

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Sliedrecht en regio Zuid-Holland-Zuid. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Gehandicaptenzorg en ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Hoogvliet Rotterdam
 • Hoogvliet Rotterdam

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Hoogvliet Rotterdam en regio Rotterdam-Rijnmond. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Schiedam
 • Schiedam

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Schiedam en regio Rotterdam-Rijnmond. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Gehandicaptenzorg en ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Capelle aan den IJssel
 • Capelle aan den IJssel

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Capelle aan den IJssel en regio Rotterdam-Rijnmond. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Noordwijk
 • Noordwijk

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Noordwijk en regio Hollands Midden. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Gehandicaptenzorg en ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Udenhout
 • Udenhout

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Udenhout en regio Midden en West Brabant. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Gehandicaptenzorg ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Tilburg
 • Tilburg

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Tilburg en regio Midden en West Brabant. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Gehandicaptenzorg ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Etten-Leur
 • Etten-Leur

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Etten-Leur en regio Midden en West Brabant. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Oudenbosch
 • Oudenbosch

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Oudenbosch en regio Midden en West Brabant. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Dordrecht
 • Dordrecht

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Dordrecht en regio Zuid-Holland-Zuid. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van GGZ en Gesloten ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Rotterdam
 • Rotterdam

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Rotterdam en regio Rotterdam-Rijnmond. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Gehandicaptenzorg en ..

9 jul 2018 Begeleider (medicatie), Breda
 • Breda

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider (medicatie) in Breda en regio Midden en West Brabant. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Gehandicaptenzorg en ..

9 jul 2018 Begeleider GGZ, Oud-Beijerland
 • Oud-Beijerland

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider GGZ in Oud-Beijerland en regio Zuid-Holland-Zuid. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Gehandicaptenzorg en ..

9 jul 2018 Begeleider Gehandicaptenzorg, Oegstgeest
 • Oegstgeest

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Begeleider Gehandicaptenzorg in Oegstgeest en regio Hollands Midden. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert