218.214 vacatures

Alle vacatures in Breda

Alle vacatures in Breda. Breda is de grootste stad in West-Brabant en heeft een grote geschiedenis. Ook hier heeft Joof.nl zeker een baan voor jou! De stad heeft 179.620 inwoners en behoort tot de tien grootste gemeenten van Nederland. De stad heeft een zeer grote werkgelegenheid.

Werken in de horeca of detailhandel, is dat wat voor jou? Of ben je liever in de natuur bezig?

Breda is een zeer gezellige authentieke stad, met veel gezellige straatjes en men kan er ook goed shoppen of een terrasje pakken. Het ligt niet ver van België af en ook ligt het dichtbij de natuurgebied de Biesbosch. In de stad is een kasteel en ook worden er veel festivals en evenementen in de stad georganiseerd, dus is er zeer veel werkgelegenheid in de horeca en de detailhandel.

In Breda is werk te vinden in alle sectoren, zoals in de ICT en automatisering of in de transport- en opslagsector!

In de stad zijn de Rechtbank en de Kamer van Koophandel aanwezig. Hierdoor is er veel vraag naar banen in de administratieve en politieke sector. Er zijn ontzettend veel banen beschikbaar in de ICT en de automatisering. 

Breda ligt geografisch gezien op een gunstige plek: bij Breda kruisen water-, spoor-, en autowegen elkaar. Ook is het een belangrijk knooppunt tussen Rotterdam en Antwerpen. Het verbaasd dan ook niets dat er veel vacatures in deze sectoren zijn, misschien is een baan in de opslag, transport, techniek of productie iets voor jou? Ook is vraag naar mensen die hun handen wel vuil durven te maken en graag bezig zijn in de landbouw, natuur en het milieu. 

Wil jij is een keer wat anders en een nieuwe uitdaging aan gaan? Of ben je net afgestudeerd en op zoek naar een manier om al je kennis te gebruiken? Of ben nog lekker aan het studeren en alleen maar op zoek naar een bijbaantje? Op Joof.nl is er vast wel een vacature die bij jouw wensen past!

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert