223.383 vacatures

Alle vacatures in Den Bosch

Alle vacatures in Den Bosch. Den Bosch, officieel ’s-Hertogenbosch genaamd, is vaak genoeg gekozen tot meest gastvrije stad van Nederland en dat kan je zeer goed merken in deze prachtige stad! Joof.nl heeft in deze stad genoeg vacatures, waarvan er een zeker perfect bij jou past! Het is absoluut de moeite waard om een keer een kijkje te nemen in de hoofdstad van Noord-Brabant.

Den Bosch is dé ideale stad om te werken in de horecasector! Of ben je liever bezig in de toerismesector?

Den Bosch is een van oudste steden van Nederland en er zijn veel monumenten in de stad. Het centrum van de stad is een van de meest complete die er qua stadscentra nog in Nederland te vinden zijn. Pal naast het centrum is de Bossche Broek, een polder tussen Vught en Den Bosch, waar men kan wandelen, fietsen, skeeleren en zelfs kan zwemmen. Het is een uniek stukje natuur, wat eerst een moeras was.

In Den Bosch zelf vindt men in het centrum van de stad de Sint-Janskathedraal aan de Parade, de kathedraal is recentelijk helemaal gerenoveerd. Rond de Parade en de Markt zijn veel winkels en winkelstraten te vinden, maar naast winkelen kun je er vele restaurants vinden en ook is het uitgaan in Den Bosch ontzettend leuk! Wil je een keer echt goed carnaval vieren? Dan ben in je in Oeteldonk helemaal op de goede plek. Dit is de carnavalsnaam van de stad en carnaval vieren in Den Bosch is iets wat je ooit gedaan moet hebben. De stad wordt helemaal omgetoverd en iedereen is blij. In Den Bosch is veel vraag naar mensen in de horeca en huishouding, toerisme en recreatie en ook in de (detail)handel en administratie.

In Den Bosch is er werk voor iedereen in verschillende sectoren, zoals in de ICT en automatisering, maar ook in de techniek- en productiesector of transport- en opslagsector

Den Bosch is een veelzijdige stad en er is eigenlijk vraag naar mensen in alle sectoren. Denk aan een baan in de ICT en automatisering of techniek en productie. De stad neemt steeds meer toe in populariteit en wil graag goed op de kaart komen te staan en om dit te kunnen realiseren zijn ze op zoek naar innovatieve en creatieve mensen in de taal, media en communicatie. De stad heeft ook twee stations en ligt onder andere aan de A2 en is daarmee ook goed bereikbaar. Je bent binnen een uur in Amsterdam, binnen 30 minuten in Utrecht en redelijk snel in België. Den Bosch is een centrale en belangrijke stad met een groot industrieterrein, waar veel banen in de opslag- en transportsector zijn. 

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je wel eens een keer wat anders doen? Of ben je net afgestudeerd en wil je carrière gaan maken? Of misschien wil je als student zijnde gewoon een bijbaantje? Neem een kijkje op Joof.nl, want die heeft vast en zeker een baan voor jou!

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert