223.959 vacatures

Alle vacatures in Gouda

Alle vacatures in Gouda. Iedereen kent Gouda wel om zijn beroemde Goudse kaas, die overal ter wereld gemaakt en verkocht wordt. Deze wordt zomers verkocht op de kaasmarkt, die altijd veel toeristen trekt. Ook hier heeft joof.nl veel vacatures voor jou in de aanbieding! In alle uiteenlopende sectoren is altijd wel wat te doen, zoals in de horeca, maar ook in de ICT en automatisering en transport- en opslagsector.

Wat dacht je van werken in Gouda in de toerisme- en/of horecasector? Of dacht je meer aan werken in de (detail)handel?

In de middeleeuwen werd Gouda al snel een belangrijke stad en dat is nog steeds zo, met veel historische gebouwen en monumenten. De stad heeft een grote geschiedenis. Van de bezienswaardigheden in de stad wordt de Sint-Janskerk het meest bezocht. De stad heeft een groot Centraal Marktplein, waar jaarlijks de grote Kaasmarkt wordt gehouden. Rondom dit marktplein, waar vlakbij ook het gemeentehuis ligt, zijn honderden winkels te vinden, van grote winkelketens tot kleine boetiekjes. De (detail)handel is bloeiend en in deze sector zijn veel banen te vinden. Evenals in de horeca, omdat er zich ook veel restaurants, cafés, bistro's en andere soorten eetgelegenheden zich in de stad bevinden. Door de vele culturele activiteiten die je in de stad kunt doen, kun je ook veel werk vinden in de toerismesector.

Of heb je liever werk in de transport- en opslagsector, in de techniek of in de ICT?

Er wordt in Gouda niet alleen kaas gemaakt, maar de stad staat ook bekend door zijn stroopwafels, het maken van kaarsen en pijpen (het rookgerei). Gouda ligt op het punt waar de rivieren de Gouwe en de Hollandse IJssel samenkomen. De stad heeft een gunstige ligging door de spoor-, water- en snelwegen die er samenkomen en vormt een belangrijk knooppunt. Samen met de grote fabrieken zorgt dit voor veel werkgelegenheid in de transport- en opslagsector en techniek- en productie, maar ook in de ICT en automatisering.  

Verder is het zo dat het grootste deel van de banen te vinden zijn in de gezondheidszorg, er bevindt zich bijvoorbeeld een groot ziekenhuis in het midden van de stad. Hiernaast hebben veel grote bedrijven hun kantoren gevestigd in Gouda en zo komt het dat er genoeg banen zijn in de  zakelijke dienstensector, maar ook en in de detailhandel. Verder is het zo dat het grootste deel van de banen te vinden zijn in de gezondheidszorg. In al deze sectoren heeft Joof.nl veel vacatures open staan.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Wil je een bijbaan? Of wil je na al dat studeren eindelijk aan je carrière gaan beginnen? Joof.nl heeft vast en zeker een geschikte baan voor jou! Neem eens een kijkje op het vacaturegedeelte van de site en kijk hoe groot het aanbod is!

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert