223.959 vacatures

Alle vacatures in Groningen

Alle vacatures in Groningen. Alle vacatures in Groningen. Groningen, hoofdstad van de provincie Groningen met net iets meer dan 200000 inwoners. Het is de grootste stad in het noorden van ons land. Hier heeft Joof.nl voor jou een groot aanbod aan vacatures! Misschien is leven en werken in deze stad wel iets voor jou?

Groningen als plek om te werken in de horeca- en toerismesector! 

In de 15e eeuw ondervindt Groningen een periode van grote bloei en dit is ook de periode waarin de 97 meter hoge Martinitoren aan de Grote Markt wordt gebouwd. Groningen is nu een hele moderne stad met gezellige straatjes. Er is in Groningen een grote universiteit en er zijn veel studenten in de stad te vinden en dit is ook een van de redenen waarom er in de stad veel 20-25 jarigen zijn. Er zijn ook heel veel culturele dingen te doen, waarvan een van de belangrijkste toch het Groninger Museum is. Dit museum is ontzettend modern en gebouwd op een kunstmatig eiland. Je kunt in Groningen goed winkelen en eten. Ook telt de stad vele café’s en clubs, waardoor het uitgaansleven in de stad zeer groot is. De horecasector in de stad is dus groot en dit betekent dat hier veel banen in zijn.

Werkgelegenheid in Groningen in de ICT en automatisering, handel en administratie of techniek- en productiesector

Groningen is een Hanzestad geweest, maar tegelijk speelde de stad toen alleen een belangrijke rol in de lokale handel. De stad is nog steeds een belangrijke handelsstad gebleven. De stad staat bekend als de ‘suikerstad’ en is de grootste van Europa, met een belangrijke rol in deze industrie. In de (detail)handel, administratie, ICT en automatisering zijn dan ook veel banen te vinden. Hierbij sluiten ook de techniek- en productiesector aan. De stad ligt aan verschillende snelwegen en heeft een groot station en geldt dan ook als belangrijk knooppunt in de noordelijke provinciën, met vele wegen die naar het zuiden gaan. In de transport en opslag vindt men dus veel vacatures.

Ook neemt de zakelijke dienstverlening een groot deel van de werkgelegenheid voor zijn rekening. In deze sector is er veel werk te doen, denk aan een baan in het openbaar bestuur, in de veiligheid of in de rechtspraak of denk aan een baan in het onderwijs, in de communicatie of in de cultuursector.

Ben jij als student op zoek naar een bijbaantje? Of wil je als net afgestudeerde beginnen aan je carrière? Of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ander werk? Kijk dan eens rond op Joof.nl, want deze heeft zeker dé baan voor jou!

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert