223.952 vacatures

Alle vacatures in Haarlem

Alle vacatures in Haarlem. Haarlem is de hoofdstad van Noord-Holland en ligt op een ideale locatie. Het is een ontzettend gezellige stad en hier heeft Joof.nl zeker een baan voor jou! Er is werkgelegenheid in verschillende sectoren. Wat dacht je van werken in de wetenschap, automatisering of ICT? Of ben je liever bezig in de horeca of het toerisme? In alle richtingen zijn er vacatures beschikbaar!

In Haarlem is er werk in verschillende sectoren: in de horeca, toerisme of recreatie!

Haarlem ligt op een ideale plek. Vanuit Haarlem ben je zo in het gezellige Zandvoort, om even lekker aan zee uit te waaien. Je kunt ook een dagje naar Amsterdam toe of je bent zo op de Waddeneilanden! In Haarlem zelf is ook veel te doen. Je kunt veel bekijken, met verscheidene bekende musea en andere bezienswaardigheden. Een voorbeeld hiervan is het Frans Halsmuseum, wat een drukbezocht museum is. Er zijn ook prachtige monumenten en de stad heeft een rijke geschiedenis. In de stad zijn veel kleine hofjes te vinden, wat allemaal kleine tuintjes zijn waar huizen omheen liggen.

Verder zijn er onder andere op de Grote Markt zijn veel restaurants en uitgaansgelegenheden te vinden. In Haarlem zijn veel kleine, bijzondere boetiekjes te vinden, maar ook de grotere winkelketens. De stad is bijvoorbeeld al een aantal keer uitgeroepen tot beste winkelstad van Nederland. In de (detail)handel staan veel vacatures open, maar ook in de horeca of in het toerisme. Al deze aspecten zorgen ervoor dat er in Haarlem altijd wat te doen is en de stad wordt op internationaal gebied ook steeds bekender, met steeds meer toeristen uit het buitenland.

Ook in andere sectoren zoals de ICT, techniek, automatisering en transport is altijd iets te doen!

Vroeger was Haarlem vooral bekend om de textielfabrieken. Daarna kwamen er andere industrieën op. Dit kwam vooral door de ligging van de stad aan de rivier het Spaarne. Deze rivier was deel van de transportroute naar Amsterdam en Leiden. Dit resulteerde in veel werkgelegenheid en nog steeds is er in de transport- en opslagsector genoeg werkgelegenheid. Verder is er in de techniek- en productiesector altijd werk en datzelfde geldt voor de ICT en in de automatisering. Ondertussen zijn er ook veel farmaceutische bedrijven in Haarlem, waardoor er veel vraag is naar wetenschappers. Ze zijn bijvoorbeeld veel op zoek naar laboranten. 

Ben jij op zoek naar een nieuwen bijbaan? baan? Of wil je als net afgestudeerde aan je nieuwe carrière gaan beginnen? Of als student simpelweg op zoek naar een bijbaan? Joof.nl heeft sowieso dé baan voor jou! Neem een kijkje bij de vacatures en zie wat Joof.nl te bieden heeft!

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert