320.033 vacatures

Alle vacatures in Nijmegen

Alle vacatures in Nijmegen. Nijmegen ligt in de provincie Gelderland. De stad ligt vlakbij de Duitse grens. Er is hier het hele jaar door ontzettend veel te doen. Joof.nl heeft hier zeker een vacature voor jou! Zoek je werk in de horeca, in toerisme of in de recreatie? Of ben je liever op zoek naar een baan in de transport- en opslagsector, techniek en productie of in de ICT en automatisering? 

Veel werkgelegenheid in de handel en huishouding, maar ook in de landbouwsector

Nijmegen staat onder andere bekend door de grote Nijmeegse Vierdaagse. Deze wordt jaarlijks georganiseerd en vanuit heel Nederland doen mensen hier aan mee. Tijdens deze Vierdaagse zijn er ook heel veel andere dingen te doen in de stad. Verder is er rondom de stad is veel natuur te vinden, waar men goed kan wandelen, fietsen en andere dingen kan doen. In de natuur-, milieu- en landbouwsector zijn er veel banen vrij. Ook is de stad vroeger een Hanzestad geweest, waardoor er veel werkgelegenheid in de handel was. Deze is er nog steeds en daarom is er veel werk in de (detail)handel en administratie.

Of wat dacht je van werken in Nijmegen in de horeca, ICT en automatisering,transport- en opslagsector of enkele van de andere sectoren?

Nijmegen ligt aan de Waal en is daar de Romeinen gesticht een paar duizend jaar geleden, de stad is dus al ontzettend oud en heeft een rijke historie! Er is veel in de stad te bezichtigen zoals musea en monumenten. In de stad is het goed vertoeven en ontzettend gezelig. In de toerismesector is dan ook veel te doen, evenals in de horeca- en recreatiesector. Je kunt er namelijk goed winkelen, met vele verschillende soorten winkels. Ook zijn er vele restaurants waar je goed kunt eten. In Nijmegen zijn ook veel grote onderwijsinstellingen, zoals een van de beste universiteiten van Nederland. Hierdoor is de stad ook een echte studentenstad. Je kunt er ook goed uitgaan en er worden veel feesten georganiseerd.

Door de gunstige ligging aan de Waal is Nijmegen en dichtbij Duitsland is de stad een belangrijk knooppunt in de transport- en opslagsector, hier sluit vaak de techniek- en productiesector ook goed op aan en zo komt het dat er veel vacatures in deze sectoren open staan, evenals in de ICT en automatisering. Misschien zit er wat voor jou tussen?

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Of ben je net afgestudeerd en wil je carrière gaan maken? Of was je gewoon op zoek naar bijbaan? Wat je wensen ook zijn, Joof.nl heeft vast en zeker een baan voor jou!

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert