223.383 vacatures

Alle vacatures in Roermond

Alle vacatures in Roermond. Roermond is een grote stad gelegen in de provincie Limburg. De stad heeft bijna 60000 inwoners en er is dan ook meer dan genoeg te doen. Joof.nl heeft heel veel verschillende vacatures voor je beschikbaar in Roermond! Er is werk in de toerisme- en recreatiesector of in de handel en administratie, maar ook in de transport- en opslagsector en techniek- en productiesector. Of ben je liever bezig in de ICT en automatisering?  

In Roermond is er veel werk te doen in de horecasector!

De stad is gelegen op het punt waar de Maas en de Roer samen komen. Roermond was vroeger een Hanzestad. De stad heeft een grote geschiedenis en is er veel te bekijken, ook op theatergebied. Op de markt is een groot historisch gemeentehuis dat bezichtigd kan worden, evenals de kathedraal en een aantal kleine kerken. Er is veel te doen in de stad, je kunt goed winkelen, er zijn veel verschillende grote winkelketens, maar ook kun je in de kleinere boetiekjes heel veel moois vinden. Verder zijn er een aantal pleinen in de stad, waar je gezellig en lekker kunt eten. Er zijn ook leuke en gezellige restaurants en cafés langs de Roerkade te vinden.  

Of ben je liever werkzaam in de toerisme- en recreatiesector, in de transport- en opslagsector of in een van de andere sectoren?

De stad staat ook bekend om de grote outlet die zich er bevindt. Deze en vele andere winkels zorgen ervoor dat er een grote werkgelegenheid in de detail- en groothandel en administratie is. Hierbij komt natuurlijk ook veel werk in de transport- en opslagsector. Verder is er in Roermond ook veel te doen in de ICT en automatisering en techniek- en productiesector. Dit komt doordat Roermond op een centraal punt in de Limburg ligt, vlakbij de grens met Duitsland en België, met zelfs een stukje verderop Luxemburg en Frankrijk. De stad heeft een grote regionale functie.  

Verder is op het gebied van recreatie ook veel te doen rondom de stad. Je kunt er op de Maasplassen veel aan watersport doen, zoals zeilen, zwemmen en boten kunnen er aanmeren aan de aangelegde haven. Er is dan ook veel werk te vinden in de recreatie en in het toerisme. Je kunt er ook goed vertoeven in het aangelegde vakantiepark.  

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je geïnteresseerd in een bijbaan? Of ben je als je net afgestudeerde klaar om met je carrière te beginnen? Wat het ook is, joof.nl heeft zeker dé perfecte baan voor jou!

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert