320.040 vacatures

Alle vacatures in Tilburg

Alle vacatures in Tilburg. Tilburg ligt in zuidwest-Brabant en met bijna 200000 inwoners is het een zeer grote stad. In deze stad, die steeds groter en belangrijker wordt in Brabant, heeft Joof.nl zeker een baan voor jou! Deze gezellige stad groeit steeds meer en heeft voor iedereen wel wat te bieden.

Is er het werk in de transport- en opslagsector in Tilburg dat bij jou past? Of ben je liever bezig in de horecasector?

Ook kwam in de 14e eeuw het goederenvervoer met de vrachtwagens op gang, toen ook wel vrachtkarren genoemd en een aantal eeuwen later ook het personenvervoer. Daarna kwam ook het openbaar vervoer op en tegenwoordig is Tilburg met drie stations en vele buslijnen ontzettend goed bereikbaar. Tilburg is nu een echte stad van de transport en in de opslag- en transportsector is er dan ook veel vraag naar nieuwe mensen.

Op het grote plein in de stad zijn genoeg restaurants, cafés en andere eetgelegenheden en ook is er een lange winkelstraat waar veel grote modehuizen te vinden zijn, maar ook kleinere boetiekjes. Er worden veel evenemten georganiseerd in Tilburg, waarvan de Tilburgse Kermis een van de bekendste is. Ook vindt men er poppodium 013, waar regelmatige grote maar ook nieuwe artiesten op het podium verschijnen. In de stad is ook een ontzettend goede universiteit te vinden, namelijk Tilburg University. Deze staat vooral op economisch gebied erg goed aangeschreven. De stad is dus ook een ontzettend gezellige studentenstad. Er zijn dan ook in de economische sector en ook in de horeca veel banen te vinden.

Er is werk voor iedereen in Tilburg in verschillende sectoren, zoals de techniek- en productie, maar ook in de gezondheidszorg!

Aan het eind van de 19e eeuw was Tilburg welvarend in de textielindustrie en werd ook wel de ‘wolstad’ genoemd, na de helft van 20e eeuw verdween deze textielindustrie en in plaats daarvan werden aan de rand van de stad vele moderne bedrijventerreinen gevestigd. Tegenwoordig spelen de chemische industrie en (medische) technologie een belangrijke rol en veel hoofdkantoren van bedrijven uit deze sectoren zijn dan ook in Tilburg gevestigd en daarmee zijn er genoeg banen in de ICT, automatisering, techniek en productie. Er zijn ook dienstverleners in Tilburg aanwezig en er zijn ook banen beschikbaar in de gezondheidszorg.

Wil jij wel eens een keer wat anders? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Ben je net afgestudeerd en klaar om carrière te gaan maken? Of nog heerlijk aan het studeren en alleen maar op zoek naar een bijbaantje? Dan ben je hier op het goede adres! Joof.nl heeft vast de baan voor jou!

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert