223.989 vacatures

Alle vacatures in Zoetermeer

Alle vacatures in Zoetermeer. Zoetermeer is een stad die ligt in de provincie Zuid-Holland. Zoetermeer ligt vlakbij Den Haag en aantal andere grote steden, zoals Delft, Rotterdam, Leiden en Gouda. De stad wordt voor de grap ook wel  'Sweet Lake City' genoemd. Als je een kijkje neemt op het vacaturegedeelte van Joof.nl, zie je dat er hier veel vacatures open staan in verschillende sectoren. Wat dacht je van een baan in de ICT en automatisering? Of ben je liever werkzaam in de horeca en het toerisme? Of zoek je naar werk en de groot- en detailhandel?

In Zoetermeer is er werk in de horeca, in het toerisme en in de handel en administratie!

De stad is ongeveer 1000 jaar oud. Er werd een dorp gesticht aan de rand van een zoetwatermeer. Via de Rijn konden mensen bij dit meer komen. Vissers en boeren vestigden zich hier en zo ontstond Zoetermeer. Ondertussen is het een grote stad geworden met bijna 125.000 inwoners. In Zoetermeer zijn veel monumenten te vinden die bezichtigd kunnen worden. Deze monumenten laten veel van de geschiedenis van Zoetermeer zien, evenals een aantal musea. In de horeca en het toerisme is altijd wel werk te vinden. Ook is het zo dat je in Zoetermeer goed kunt winkelen, met veel grote winkelketens maar ook klein boetiekjes en lekker kunt eten. Er is in de stad veel werkgelegenheid  in de groot- en detailhandel en de administratiesector.

Misschien zoek je in Zoetermeer en omgeving liever naar een baan in de technieksector of in de transportsector?

In de 19e eeuw zijn de eerste vestigingen van zeer grote bedrijven gevestigd, nadat Zoetermeer aan de spoorlijn Utrecht - Den Haag kwam te liggen. In Zoetermeer werd een klein stationnetje gebouwd mensen konden opstappen. Hierdoor leek de plek ideaal voor sommige bedrijven en/of fabrieken, zoals een boterfabrieken, eerste vestigingen van supermarkten en andere fabrieken. Tegenwoordig bevindt de fabriek van het grote Nutricia zich in Zoetermeer, die overal in de wereld producten verkoopt, zoals babyvoeding en Chocomel.  Er zijn dus veel fabrieken in en rondom de stad, waar veel te doen is. Er is  werk in de techniek- en productiesector en transport- en opslagsector.

Tegenwoordig is Zoetermeer ook een stad waar veel ICT-bedrijven zijn gevestigd. Er wordt door de gemeente geinvesteerd in de ICT en automatisering. Er zijn veel vacatures te vinden in deze sectoren die steeds meer up-and-coming.

Ben jij op zoek naar bijbaan? Of op zoek naar een nieuwe baan, omdat je een keer wat anders wil doen? Of misschien wil je echt carrière gaan maken omdat je afgestudeerd bent? Kijk eens rond op Joof.nl en zie wat er allemaal mogelijk is!

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert