3.843 vacatures

Vacatures Bouwtimmerman

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
3 mrt 2022 Timmerman
 • Rotterdam

Timmerman Net je diploma timmerman op zak of al werkzaam als timmerman of (kozijn)monteur? Timmerman Functieomschrijving:  Als timmerman verricht je diverse timmerwerkzaamheden. Dit kan in de nieuwbou

8 jun 2022 Timmerman
 • Roermond

We zijn op zoek naar een timmerman in de regio Roermond! Je ontvangt een detachering van Randstad of je gaat als timmerman aan de slag als ZZP'er!wat bieden wij jouJe gaat aan de slag onder de ..

3 mrt 2022 Allround timmerman
 • Zoetermeer

Ben jij meer dan een allround timmerman? Houd je van afwisselend werk? Zoetermeer Allround timmerman Ben jij meer dan een allround timmerman? Houd je van afwisselend werk? Functieomschrijving:  Als

9 jun 2022 Timmerman in tuinaanleg
 • Houten

Wat houdt de functie in? Als timmerman bouw je alles wat in een tuin past: luxe overkappingen, tuinhuizen, speelhuisjes, schuttingen, vlonders, beschoeiing of plantenbakken. We leveren bijna altijd ..

3 mrt 2022 Timmerman houtbouw
 • Egmond-Binnen

Wil jij als allround timmerman bouwen aan hoogwaardige veranda’s en serre’s? Functieomschrijving:  Als timmerman houtbouw bouw je diverse hoogwaardige serre's , veranda's ,buitenverblijven etc. ..

9 jun 2022 Allround Timmerman Amersfoort
 • Amersfoort

In deze afwisselende baan ben je onderdeel van een hardwerkend en informeel team professionals en samen verantwoordelijk voor het onderhoud van het maatschappelijk vastgoed. Van het vervangen van ..

9 jun 2022 Service timmerman TD woningstichting (Regio Apeldoorn)
 • Apeldoorn

Service timmerman TD woningstichting (Regio Apeldoorn)Geen bon is je te gek. Dat komt goed uit, want de technische dienst bij een woningstichting ontvangt er behoorlijk wat in een week. Jij zorgt ..

16 jun 2022 Timmerman
 • Eindhoven
 • 32 - 40 uur

Timmer aan jouw succes met deze toffe vacature van Timmerman! Het is een creatieve baan waarbij je ieder weekend vrij bent én kans maakt op een vaste aanstelling! Reageer nu!

11 jun 2022 Timmerman Leiden - Mutatie
 • Leiden

Wil jij als mutatie timmerman in Leiden aan de slag? Bekijk dan de rest van deze vacature Timmerman Leiden Timmerman in het mutatieonderhoudIn deze functie zorg je als mutatie timmerman voor ..

6 jul 2022 Timmerman (M/V)
 • Staphorst

Heb jij affiniteit met hout en staat de kwaliteit bij jou hoog in het vaandel? Lees dan gauw verder!Als allround timmerman ga jij op pad om keukens, sanitair en bouwprojecten met een zo goed mogelijke ..

14 jun 2022 Allround timmerman vaste dienst Eindhoven
 • Veldhoven

Kun jij goed zelfstandig werken en ben je naast zelfstandig en nauwkeurig? Dan ben jij de allround timmerman die wij zoeken! Daarnaast ben je flexibel ingesteld. Handig met gereedschap kan niet ..

14 jul 2022 timmerman
 • Den Bosch

In de regio van Den Bosch hebben wij verschillende projecten waarbij we op zoek zijn naar timmerlieden in de nieuwbouw ofrenovatie en onderhoud.Wij hanteren voor zowel de mensen in loondienst als voo

15 jun 2022 Allround Timmerman
 • Hardinxveld-Giessendam

Plus Unit Service heeft voor haar locatie in Hardinxveld-Giessendam een vacature voor eenAllround TimmermanFulltimePlus Unit Service, de onafhankelijke unitspecialist!Plus Unit Service, onderdeel van ..

14 jul 2022 allround timmerman
 • Rotterdam

In de regio van Rotterdam hebben wij verschillende projecten waarbij we op zoek zijn naar timmerlieden in de nieuwbouw ofrenovatie en onderhoud.Wij hanteren voor zowel de mensen in loondienst als voo

16 jun 2022 Productie Timmerman
 • Hardinxveld-Giessendam

Houtskeletbouw is het beste wapen tegen het stikstof probleem in de bouw, Jij als productie timmerman gaat er samen met je collega voor zorgen dat je de lijst prefab dakelementen die vandaag op de ..

14 jul 2022 allround timmerman
 • Utrecht

In de regio van Utrecht hebben wij verschillende projecten waarbij we op zoek zijn naar timmerlieden in de nieuwbouw ofrenovatie en onderhoud.Wij hanteren voor zowel de mensen in loondienst als voor

16 jun 2022 Leerling Timmerman Afbouw
 • Hardinxveld-Giessendam

Zie je het al voor je!? Opgeleid worden tot Timmerman. Als Leerling Timmerman Afbouw wordt je meegenomen in de bouwwereld door een ervaren Timmerman. Naast dat jouw twee rechterhanden onmisbaar zijn, ..

14 jul 2022 Allround timmerman
 • Sittard

In de regio van Sittard hebben wij verschillende projecten waarbij we op zoek zijn naar timmerlieden in de nieuwbouw ofrenovatie en onderhoud.Wij hanteren voor zowel de mensen in loondienst als voor

16 jun 2022 Allround Timmerman

Kom jij ons team versterken? Ben jij een ervaren monteur of timmerman en beschik jij over twee rechterhanden? En ben je handig in elektra- en loodgieterswerkzaamheden? Lees dan snel verder want wij ..

14 jul 2022 Allround timmerman
 • Maastricht

In de regio van Maastricht hebben wij verschillende projecten waarbij we op zoek zijn naar timmerlieden in de nieuwbouw ofrenovatie en onderhoud.Wij hanteren voor zowel de mensen in loondienst als vo

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert