209.252 vacatures

Personeel werven

Personeel werven, hoe doe je dat?
 

Personeel werven voor je bedrijf kan op verschillende manieren. Een eenduidig antwoord is niet te geven. De ene werkgever heeft immers een ruim budget om die ene kandidaat te vinden, de ander zoekt personeel voor een bijbaantje. Zo veel mensen zo veel wensen.

Het moeilijkst is natuurlijk het begin, het opstellen van het juiste profiel. Wie is mijn kandidaat, wat kan hij en wat verwacht ik van deze persoon? Uiteindelijk komt daar het profiel uitrollen, een functietitel, een functieomschrijving en uiteraard ook de standplaats, de functieeisen, het aantal uren werk per week, etc. etc.

Vacatures plaatsen op vacaturebanken


Je zult je vacature zichtbaar moeten maken. Dat is in deze tijden met een krappe arbeidsmarkt nog niet makkelijk. Begin met de bekende vacaturebanken, het liefst die sites die gratis zijn. Dit doe je om gevoel te krijgen met de markt. Je kunt je vacatures vaak later altijd nog promoten. Maar begin lekker gratis. Er zijn legio vacaturebanken in Nederland.

Multiposten van meerdere vacatures


Heb je meerdere vacatures en wil je deze automatisch en doorlopend onder de aandacht brengen? Dan kunnen wij je daarmee helpen. Op Joof kun je je vacatures automatisch plaatsen. Je vacatures worden daarbij ook nog eens gratis op Werk.nl geplaatst. Allemaal automatisch. Je bereikt hiermee 2 toonaangevende vacaturebanken tegelijk.

 

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert