228.654 vacatures

Adverteren?

Je advertentiecampagne een extra boost geven?
 

Wil je een nog groter bereik en nog meer sollicitaties per vacature? Dan raden we  je aan gebruik te maken van ons partnerprogramma.

Hier worden je vacatures op A-locaties gepresenteerd en doen we er alles aan om jouw vacatures extra goed te laten converteren. Dit levert zowel in CPC als CPA erg goede resultaten op.

Wij zetten al je vacatures op topposities en brengen ze dagelijks per e-mail onder de aandacht bij de ruim 80.000 kandidaten in ons bestand.

Zo krijg je relevante sollicitanten. Je rekent ons af per cpc of optioneel cpa.

Joof heeft jaarlijks ongeveer 1.900.000 bezoekers. Door slimme technieken in te zetten brengen we je vacatures optimaal en specifiek in beeld bij je doelgroep.

De conversieratio's zijn hierdoor aantoonbaar hoger dan het marktgemiddelde. Dit resulteert in meer geschikte kandidaten tegen een lagere cost per applicant. 

Bel ons op 06-22765828 voor meer informatie.


Hoe nu verder?

Nav een informatiegesprek volgt vaak een vrijblijvende testperiode waarin budgetten en doelen worden afgestemd. In deze testperiode analyseren wij je vacatures en gaan we over en weer vrijblijvend de beste instrumenten zoeken en inzetten voor het optimale resultaat. Geheel vrijblijvend en direct opzegbaar.

 

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert