153.078 vacatures

Privacy Policy

Privacyverklaring

Wanneer je via ons solliciteert of de keuze maakt in onze database opgenomen te worden als (potentieel) werkzoekende, dan zullen wij, Joof Media (hierna Joof), jouw gegevens gebruiken in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Conform de eisen van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) slaan wij alleen noodzakelijke gegevens van jou op en behandelen we deze daarna met grote zorgvuldigheid. Meer informatie over de AVG vind je via www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

In deze verklaring leggen wij uit wie we zijn en wat wij doen, waarom wij gegevens van jou opslaan, welke dit zijn en hoelang we jouw gegevens bewaren. Verder leggen wij uit hoe jij je eigen gegevens inziet, wijzigt, aanvult en (deels) laat anonimiseren. Tot slot lees je wat wij doen om jouw gegevens te beveiligen en hoe je een vraag, opmerking, klacht of een (vermoeden) datalek meldt.

Wie zijn wij?

Wij zijn Joof. De grootste directe aanbieder van vacatures in Nederland. Dat doen we al sinds 2011 op onze eigen manier: ondernemend, zorgvuldig, met veel persoonlijke aandacht en niet bang voor verandering.

We gaan zorgvuldig om met de belangen van onze medewerkers en professionals. Samen werken we aan duurzame inzetbaarheid door steeds de juiste rol, plek en functie te vinden. Met ruimte voor ontwikkeling en respect voor persoonlijke situaties en keuzes. We doen het samen, met plezier, passie en resultaat.

Onze dienstverlening

Onze dienstverlening bestaat uit bemiddelen in tijdelijke en vaste functies.

Waarom bewaren wij jouw persoonsgegevens?

Wij bewaren jouw persoonsgegevens voor de uitvoering van onze dienstverlening. Concreet verwerken we jouw gegevens om:

• te beoordelen of vacatures passend voor jou zijn op criteria als reisafstand, opleidingsniveau, certificering, salariswens en beschikbaarheid in uren

• jouw geschiktheid te beoordelen voor een beschikbare vacature door het raadplegen van referentiechecks en/of testresultaten

• je e-mails te kunnen sturen met vacatures waar je om gevraagd hebt

• je gegevens door een selecte groep geregistreerde recruiters/werkgevers te laten bekijken. We delen jouw gegevens alleen als jij actief de optie hebt gekozen dat je profiel openbaar is. Deze selecte groep recruiters/werkgevers kunnen jouw gegevens alleen inzien nadat ze door Joof zijn toegelaten en een acount hebben aangemaakt. Je gegevens kunnen dus alleen door een beperkte groep gebruikers worden geraadpleegd op Joof. We hebben geen toezicht op het verdere gebruik van jouw gegevens door deze recruiters/gebruikers

• je bij geschiktheid en wederzijdse interesse in een vacature een passende aanbieding te doen of te laten doen door onze ingeschreven gebruikers. We delen jouw profielgegevens alleen als je de optie hebt gekozen dat je profiel openbaar is

• de communicatie die via contactformulieren tusen jou en ons heeft plaatsgevonden. De communicatie komt in onze mailbox en is in feite het directe e-mailverkeer tussen jou en Joof.

Wanneer bewaren wij jouw persoonsgegevens?

Wij bewaren jouw persoonsgegevens wanneer je akkoord gaat op ons verzoek ingeschreven te staan in de database van Joof.

Welke persoonsgegevens bewaren wij?

Wij verwerken persoonsgegevens die noodzakelijk zijn om onze diensten zo goed mogelijk te leveren. Jij bent zelf verantwoordelijk voor de juistheid van de gegevens die je verstrekt. Specifiek zijn dit de volgende gegevens:

• naam, adres, e-mailadres en telefoonnummer

• geslacht

• Je totale aan ons aangeboden curriculum vitae (cv), informatie over gevolgde opleiding, certificering, systeemkennis, vaardigheden, werkervaring en gewenste en/of huidige arbeidsvoorwaarden en functiewensen

• eventueel rechtstreeks e-mailverkeer wat tussen jou en Joof heeft plaatsgevonden

• testen die je zelf hebt afgenomen en ter beschikking hebt gesteld

• pasfoto en video, indien je deze vrijwillig hebt verstrekt

• datum van verleende toestemming opslaan persoonsgegevens

Joof legt geen bijzondere persoonsgegevens vast. Bijzondere persoonsgegevens’ zijn gegevens over jouw etniciteit, godsdienst, levensovertuiging, politieke gezindheid, gezondheid, seksuele leven, lidmaatschap vakvereniging, strafrechtelijke persoonsgegevens en/of persoonsgegevens over onrechtmatig of hinderlijk gedrag.

Hoe kan ik mijn eigen persoonsgegevens die zijn opgeslagen inzien, wijzigen aanvullen en/of anonimiseren?

Je gegevens kunnen op 2 manieren bij Joof bekend zijn:

  1. Je eigen account (mijn Joof). Deze database biedt inzage in een groot gedeelte van de door ons opgeslagen persoonsgegevens van jou. Op "mijn Joof" zijn deze gegevens op ieder gewenst moment door jou aan te passen. Ook het laten anonimiseren van jouw gegevens is via deze weg mogelijk. Indien gewenst verstrek je aanvullende gegevens per email of telefoon. Je kunt je gegevens wijzigen en/of je laten uitschrijven en vergeten via deze link: https://mijn.joof.nl/profiel
  2. Je Jobalert. Het kan zijn dat je je ingeschreven hebt voor een zgn jobalert. Dit is een e-mailservice, waar wij je (na jouw toestemming te hebben gekregen en je dus voor ingeschreven hebt) periodiek mails met vacatures versturen. Voor deze e-mailservice kun je je direct uitschrijven met de knop onderin de e-mails die je van ons ontvangt. Na uitschrijving zullen wij je gegevens niet langer bewaren. Je kunt via die knop ook je persoonsgegevens en interesses aanpassen.

Heb je geen eigen account of weet je niet meer of je een account hebt, dan neem je per e-mail of telefoon contact op met Joof. Wij anonimiseren, wijzigen of vullen jouw gegevens aan conform jouw verzoek. Je hebt altijd recht op inzage, wijziging en het laten anonimiseren van jouw persoonsgegevens. Wij streven ernaar je binnen 3 weken te antwoorden.

Hoe lang bewaren wij jouw gegevens?

Na toestemming bewaren wij jouw persoonsgegevens zo lang als jij dat zelf nodig acht.  Je gegevens in je "jobalert" verwijderen wij automatisch indien je 6 maanden niet actief bent geweest. 6 maanden niet actief betekent dat je gedurende die periode geen vacatures uit deze jobalerts hebt aangeklikt. Wij concluderen daaruit dat je niet meer actief bent met het zoeken van een baan en schrijven je dan dus automatisch uit en vergeten je gegevens.

Backups

Wij maken backups van onze database. Als je bij ons een verzoek doet om uitgeschreven te worden en wilt dat wij niets meer van je bewaren, kan het nog maximaal 6 maanden duren voordat we je uit onze backups verwijderd hebben.  Uiteraard ben je wel direct uitgeschreven uit de actuele database en vergeten we alles wat we van je weten.

Wat doen wij om jouw gegevens te beschermen?

Wij beveiligen jouw persoonsgegevens zo goed mogelijk tegen onrechtmatig gebruik. Dit doen we door het fysieke, administratieve, organisatorische en technische maatregelen uit te voeren. Jouw gegevens worden opgeslagen in onze database, op een beveiligde server met persoonlijke toegangscodes.

Al onze stafmedewerkers en verwerkers tekenen voor strikte geheimhouding van de beschikbaar gestelde persoonsgegevens van onze kandidaten. Onze stafmedewerkers hebben enkel inzage in de persoonsgegevens die voor de uitoefening van hun functie noodzakelijk zijn.

Vragen, opmerkingen, klachten of en (vermoeden) datalek

Heb je vragen over de bescherming van jouw persoonsgegevens bij Joof of over de inhoud van deze

privacyverklaring dan bereik je ons:

• schriftelijk via Joof Media, Taalstraat 41, 5261 BA, Vught

• per mail via info@joof.nl

• telefonisch via 073-2020022

Gebruik deze contactgegevens ook voor opmerkingen, klachten indienen of het melden van een (vermoeden) datalek.

Wij passen onze privacyverklaring indien nodig aan bij wijzigingen in de AVG, dan wel als we deze verscherpen of verbeteren. De meest actuele privacyverklaring is te allen tijde inzichtelijk op de website van Joof (www.joof.nl). Deze versie is opgesteld in mei 2018.

Verwerkte gegevens

Joof Media maakt onderscheid tussen actief en passief verstrekte gegevens. Passief verstrekte gegevens zijn gegevens die je aan beheerders van websites verstrekt zonder dat je daar misschien bewust van bent. Wanneer je bijvoorbeeld Joof.nl bezoekt, registreren we een aantal technische gegevens zoals het IP-adres van je computer, het besturingssysteem dat je gebruikt, de internet browser waarmee je surft en in sommige gevallen de laatste internetpagina die je hebt bezocht. Joof Media verzamelt en verwerkt daarnaast gegevens die je actief aan ons verstrekt. Hiervan is bijvoorbeeld sprake als je een account of profiel aanmaakt of als je je registreert voor de nieuwsbrief.

Ontvangers

Joof Media publiceert bepaalde gegevens die je in je account of profiel hebt opgenomen op de website. Deze gegevens zijn toegankelijk voor alle bezoekers van de website. Bij het invullen van je account of profiel is aangegeven welke gegevens op de website worden gepubliceerd. Indien je niet wilt dat deze gegevens openbaar zijn, dan kun je de invulvelden in je account of profiel leeg laten. Ook de content die je zelf op de website plaatst is toegankelijk voor alle bezoekers van de website.

In sommige gevallen kun je  via deze website doorlinken naar websites van derden. Joof is niet verantwoordelijk voor de gegevensverwerking of het privacybeleid van deze derden. Ook is Joof niet verantwoordelijk voor de eventuele verwerking van je openbare persoonsgegevens door andere gebruikers van deze website.

Cookies

Deze website maakt gebruik van permanente cookies. Dit zijn kleine tekstbestanden die automatisch door de internet browser op je computer worden geplaatst. Met behulp van een sessie cookie kan onder meer worden bijgehouden welke webpagina's je bekijkt en welke opties je gebruikt. Joof gebruikt deze gegevens om de website gebruiksvriendelijker te maken. Met behulp van een permanente cookie kan de website je bij een volgend bezoek herkennen. Bij het inloggen op je account of profiel maak je gebruik van de optie om uw sessie-id te bewaren in een permanente cookie. je kunt je internet browser zo instellen dat je wordt gewaarschuwd als er een cookie wordt geplaatst. Ook kun je het plaatsen van cookies volledig blokkeren. Je kunt dan echter mogelijk niet optimaal van alle onderdelen van de website gebruikmaken.

Google Analytics

Joof maakt gebruik van Google Analytics, een webanalyse-service die wordt aangeboden door Google Inc. (“Google”). Google Analytics maakt gebruik van cookies om Joof Media te helpen analyseren hoe gebruikers de Website gebruiken. De door de cookie gegenereerde informatie over je gebruik van de website (met inbegrip van je IP-adres) wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten.

Google gebruikt deze informatie om bij te houden hoe de website gebruikt wordt, rapporten over de website-activiteit op te stellen voor Joof Media en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik. Google mag deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Google zal je IP-adres niet combineren met andere gegevens waarover Google beschikt.

Je kunt je de internet browser zo instellen dat je wordt gewaarschuwd als er een cookie wordt geplaatst en kun je het plaatsen van cookies volledig blokkeren. Je kunt dan echter mogelijk niet optimaal van alle onderdelen van de Website gebruikmaken.

Blokkeren van cookies

Voor meer informatie over het aanpassen van de cookie-instellingen van je browser verwijzen wij naar de links hieronder:

 

Dit privacy statement is voor het laatst gewijzigd in mei 2018.

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert