205.417 vacatures

Doe een beroep op ons.

Vacatures in alle Sectoren

Bij JOOF vind je vacatures in nagenoeg elke branche en functiecategorie, waardoor het platform uitermate geschikt is voor iedereen die op zoek is naar nieuw werk of nieuwe medewerkers wil werven. Of je nu net afgestudeerd bent of juist zoekt naar senior posities, bij JOOF ben je aan het juiste adres.

Inschrijven voor Job Alerts

Eén van de handige features die JOOF biedt, is de mogelijkheid om als werkzoekende in te schrijven voor job alerts. Op basis van zoekgedrag weten wij exact welke vacature we bij welke werkzoekende onder de aandacht moeten brengen. Zo blijft de werkzoekende altijd op de hoogte van recente vacatures die aansluiten bij zijn of haar profiel en interesses zonder de noodzaak om het platform te bezoeken. Dagelijks brengen we jouw vacatures onder de aandacht van alle ruim 100.000 werkzoekenden en ontvang je als werkgever kwalitatieve sollicitanten.

Vacature Plaatsing Voor Werkgevers

Voor werkgevers maakt JOOF het plaatsen van vacatures eenvoudig en kostenefficiënt. Het handmatig plaatsen van vacatures is geheel gratis - wat uniek is binnen deze sector - terwijl er voor automatische plaatsing (middels XML) diverse partnerprogramma's worden aangeboden om aan specifieke behoeften te voldoen. Dit is altijd maatwerk en volgens een win-win principe. Daarnaast werken wij niet met contracten dus je zit nergens aan vast. In overleg kijken we wat voor beide partijen het beste werkt: CPC of CPA.

Contact Opnemen met JOOF

Voor meer informatie over onze diensten of partnerprogramma's kunt u direct contact met ons opnemen via 073 202 0022 of ons contactformulier. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen te kijken welke mogelijkheden er zijn om uw recruitment proces efficiënter te maken.

Wil je kosteloos handmatig een vacature plaatsen? Klik op onderstaande button.

Volg alle ontwikkelingen via onze LinkedIn pagina.

Bel ons 073 - 202 0022 voor meer informatie.


 

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert