157.394 vacatures

Gratis kandidaten werven en vacatures plaatsen!

Waarom Joof?Afbeeldingsresultaat voor rolodex

 Bij Joof kun je volledig gratis vacatures plaatsen en kandidaten werven.

 Dagelijks duizenden bezoekers op de site.

 We sturen jouw vacature(s) direct door naar onze gebruikers. Dagelijks verstuurt Joof meer dan 50.000 mails met jobalerts.

 Je maakt gratis gebruik van het Facebook-kanon van Joof. Je vacature wordt doeltreffend op Facebook geplaatst en de respons komt binnen op het door jou opgegeven e-mailadres.

In de regel plaatsen we je vacatures ook door naar Werk.nl. Neem even contact met ons op om je wensen kenbaar te maken. Mail ons  of bel ons direct op 06-22765828

 Om echt serieuze aantallen respons te halen kun je gebruik maken van ons partnerprogramma. Dit levert zowel in CPC als CPA erg goede resultaten op. Hoe wij dat doen? Mail ons  of bel ons direct op 06-22765828

 Joof heeft een uitgebreide CV database waar een select aantal gebruikers inzage in kan krijgen. Deze gebruikers betalen alleen voor de branche waar hun interesse naar uitgaat. Zodoende hoef je niet te betalen voor CV's waar je niet naar op zoek bent en houden we de prijs laag!

Een of meer gratis vacatures plaatsen kan hieronder:


Plaats hier onder direct je gratis vacature(s).

Afbeeldingsresultaat voor plaats vacature
 
Automatisch vacatures plaatsen? Lees meer

 

Overige informatie
Kandidaten kunnen bij Joof direct reageren op een vacature en solliciteren direct bij de opdrachtgever.
Je ontvangt van ons dan ook geen mails met voorstellen van kandidaten, maar reacties van direct geinteresseerden.

Doelgroep
Iedere vacature is welkom op Joof, mits deze voorzien is van een duidelijke en volledige functietitel, functieomschrijving, bedrijfsnaam en locatie van de vacature.

Op Joof vind je salesvacatures, vacatures voor accountmanagement, bouw, logistiek, vacatures in IT, vacatures in de financiële dienstverlening, maar ook vacatures voor secretaresses, officemanagement en ander ondersteunend personeel.

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert