231.020 vacatures

Gratis kandidaten werven en vacatures plaatsen!

Waarom Joof?

 Bij Joof kun je volledig gratis vacatures plaatsen en kandidaten werven. Hein van Meeuwen - Founder/ General manager Joof Media - joof.nl | LinkedIn

 Dagelijks ontvangen wij duizenden serieuze werkzoekenden op onze site.

 Wij versturen dagelijks meer dan 40.000 gepersonaliseerde mails met jobalerts. Jouw vacature(s) sturen we direct door naar werkzoekenden in jouw regio en doelgroep. 

 Je vacatures kun je via ons ook gratis doorplaatsen op werk.nl.

Plaats hieronder direct je eerste gratis vacature(s).

Afbeeldingsresultaat voor plaats vacature

Automatisch vacatures plaatsen met feedabonnement


Heb je meerdere vacatures en wil je deze voortaan automatisch bij ons plaatsen en bijhouden? Dat kan met ons feedabonnement. Hiermee houden wij met behulp van een XML-feed al je vacatures bij op Joof. Dat scheelt je een hoop tijd en administratie.

Bovendien plaatsen we met dit abonnement je vacatures (optioneel) ook automatisch door naar Werk.nl.

Stuur ons je XML feed en je kunt direct van start! Mail ons of bel ons op 06-22765828. Om de resultaten te testen adviseren je om te starten met een proefperiode van een maand. Het feedabonnement is nl direct opzegbaar.

Je betaalt maandelijkse administratiekosten op basis van het gemiddeld uitstaand vacatures. 

Voorbeeld: Je XML-feed bevat 182 vacatures, je maandabonnement bedraagt 60,-

Partnerprogramma

Enthousiast over de resultaten en wil je een nog groter bereik en nog meer sollicitaties per vacature? Dan raden we je aan over te stappen naar ons partnerprogramma. Hier worden je vacatures op A-locaties gepresenteerd en doen we er alles aan om jouw vacatures extra goed te laten converteren. Dit levert zowel in CPC als CPA erg goede resultaten op.

B
el ons op 06-22765828 voor meer informatie. Uit dit informatiegesprek ontstaat vaak een vrijblijvende testperiode waarin budgetten en doelen worden afgestemd. In deze testperiode gaan we over en weer vrijblijvend de beste instrumenten zoeken en inzetten voor het optimale resultaat. Geheel vrijblijvend en direct opzegbaar.

Overige informatie
Kandidaten kunnen bij Joof direct reageren op een vacature en solliciteren direct bij de opdrachtgever.
Je ontvangt van ons dan ook geen mails met voorstellen van kandidaten, maar reacties van direct geïnteresseerden.

Doelgroep
Iedere vacature is welkom op Joof, mits deze voorzien is van een duidelijke en volledige functietitel, functieomschrijving, bedrijfsnaam en locatie van de vacature.

Op Joof vind je salesvacatures, vacatures voor accountmanagement, bouw, logistiek, vacatures in IT, vacatures in de financiële dienstverlening, maar ook vacatures voor secretaresses, officemanagement en ander ondersteunend personeel.

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert