4.939 vacatures

Vacatures Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig)

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Vinkeveen

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Vinkeveen en omstreken en je hebt affiniteit met Thuiszorg en psychogeriatrie? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Laren

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Laren en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en revalidatie? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Rotterdam

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Rotterdam en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en psychogeriatrie? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Purmerend

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Purmerend en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en verzorging? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Delfgauw

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Delfgauw en omstreken en je hebt affiniteit met Thuiszorg en emz? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Bodegraven

Heb jij hart voor de zorg en zoek je een uitdagende en afwisselende baan als Verzorgende IG, als medewerker in loondienst of als zzp'er? Hou je van flexibiliteit, maar wil je toch verantwoordelijk en ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Goirle

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Goirle en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en verzorging? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Bilthoven

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Bilthoven en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en psychiatrische cliënten? Bekijk dan snel deze vacature en ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Eindhoven

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Eindhoven en omstreken en je hebt affiniteit met Gehandicaptenzorg en psychogeriatrie? Bekijk dan snel deze vacature en ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Maassluis

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Maassluis en omstreken en je hebt affiniteit met Thuiszorg en kleinschalig wonen? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Den Haag

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in 's-Gravenhage en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en psychogeriatrie? Bekijk dan snel deze vacature en ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Rotterdam

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Rotterdam en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en ouderen? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Zuidland

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Zuidland en omstreken en je hebt affiniteit met Thuiszorg en somatiek? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Dirksland

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Dirksland en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en psychogeriatrie? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Strijen

Voor Careyn Thuiszorg Hoekse Waard zijn we voor team Strijen op zoek naar een verzorgende 3IG die per direct beschikbaar is en zich vast of voor minimaal 3 maanden wil verbinden aan dit ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Vinkeveen

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Vinkeveen en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en somatiek? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Hilversum

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Hilversum en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en emz? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Nieuw-Beijerland

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Nieuw-Beijerland en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en psychogeriatrie? Bekijk dan snel deze vacature en ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Ridderkerk

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Ridderkerk en omstreken en je hebt affiniteit met Thuiszorg en emz? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Appingedam

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Appingedam en omstreken en je hebt affiniteit met Thuiszorg en emz? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert