4.361 vacatures

Vacatures Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig)

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
Net binnen Verzorgende C Zwolle
 • Deventer

Wil jij graag werken in de Thuiszorg als Verzorgende C? Carinova heeft 70 thuiszorgteams in de regio van Deventer tot Hardenberg. Wij zijn altijd op zoek naar goede collega’s zoals jij. Wil jij ..

Net binnen Verzorgende IG regio Alkmaar, Alkmaar
 • Alkmaar

Ben jij Verzorgende IG en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Alkmaar? Dan hebben we een interessante vacature voor je! Voor een wijkteam in regio Alkmaar zoeken wij een Verzorgende IG ..

Net binnen Verzorgende IG regio Amsterdam-Noord, Amsterdam
 • Amsterdam

Ben jij Verzorgende IG en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in regio Amsterdam? Dan hebben we een interessante vacature voor je! Voor een verpleeghuis in Amsterdam-Noord zoeken wij een ..

Net binnen Verzorgende IG in Montfoort, Montfoort
 • Montfoort
 • MBO

Voor een thuiszorg organisatie in Montfoort zijn wij op zoek naar een verzorgende IG. Wil jij mensen helpen om zolang mogelijk in hun vertrouwde leefomgeving te kunnen laten wonen en samen met hen ..

Net binnen Verzorgende IG (ZZP) voor diverse regio’s in Nederland, Soest
 • Soest
 • MBO

Vacature Verzorgende IG Ben jij verzorgende IG en wil jij de regie in eigen handen houden en zelf bepalen waar en wanneer jij werkt? Dan helpt TMI jou daar graag verder bij! Wij bieden jou namelijk ..

Net binnen Verzorgende IG of Verpleegkundige in Amsterdam
 • Amsterdam

Voor een Joodse zorginstelling in Amsterdam zijn wij op zoek naar een verzorgende IG of verpleegkundige. Heb jij ervaring in en intramurale setting en heb je bij meerdere instellingen gewerkt? Lijkt ..

Net binnen Verzorgende 3 IG
 • Nijkerk

Je zoekt leuk werk als Verzorgende 3 IG in Nijkerk en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en psychogeriatrie? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 minuten veilig online ..

Net binnen Verzorgende IG doorgroeien tot Verpleegkundige
 • Amsterdam

Werk jij op dit moment als verzorgende IG? Zou jij graag je kennis willen verbreden door de opleiding tot mbo verpleegkundige niveau 4 te volgen? TMI biedt een uniek concept door een vaste begeleider ..

Net binnen Verzorgende 3 IG
 • Siddeburen

Je zoekt leuk werk als Verzorgende 3 IG in Siddeburen en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en ouderen? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 minuten veilig online in ..

Net binnen Verzorgende 3 IG
 • Zevenaar

Vanwege de corona-crisis is het zeer wenselijk dat je bij een beperkt aantal opdrachtgevers (het liefst één opdrachtgever) en vooral op zo min mogelijk locaties je uren werkt. Liemerije Vanwege de ..

26 feb 2021 Verzorgende C Zwolle
 • Deventer

Wil jij graag werken in de Thuiszorg als Verzorgende C? Carinova heeft 70 thuiszorgteams in de regio van Deventer tot Hardenberg. Wij zijn altijd op zoek naar goede collega’s zoals jij. Wil jij ..

Net binnen Vacature Geneeskundestudent voor diverse zorginstellingen in Nederland
 • Amsterdam

Wil jij werken binnen de VVT en ben je op zoek naar een zorggerelateerde bijbaan op basis van een 0-uren contract met een goed salaris? Solliciteer dan bij TMI! Wij zoeken zorgprofessionals voor ..

26 feb 2021 Medewerker Begeleiding Gehandicaptenzorg (Ouderen / EVB)
 • Heel
 • MBO

Functie beschrijvingBen jij op zoek naar een nieuwe baan (met vast contract) in de gehandicaptenzorg in regio Midden-Limburg / Roermond? Heb jij affiniteit met verzorgende werkzaamheden en een ouder ..

Net binnen Inzet van studenten geneeskunde in de strijd tegen COVID-19 #corona, Den Haag
 • Den Haag

Spreekt dit jou aan?Niet alleen de tweede golf is een feit. Maar ook dat er een tekort aan zorgpersoneel ontstaat. Kom jij het team versterken? Wij willen jou graag direct inzetten. Jouw nieuwe baan

26 feb 2021 Zorgmedewerkers
 • Zwolle

FunctieomschrijvingVoor diverse zorgorganisaties in o.a. de regio Overijssel/Gelderland zijn we op zoek naar ZORGMEDEWERKERS voor de ouderenzorg. Veelal voor locaties met Corona afdelingen. ..

Net binnen Verzorgende IG COVID-19 in Noord-Holland

Voor diverse verpleeghuizen in Noord-Holland zijn wij op zoek naar een verzorgende IG die tijdelijk voor drie maanden kan bijspringen voor minimaal drie diensten per week. Het betreft een functie op ..

26 feb 2021 Verzorgende IG extramuraal
 • Beilen

BedrijfsomschrijvingDaan staat voor een wereld vol leuke banen en gelooft in uitmuntend werkgeverschap. Onze opdrachtgever is een toonaangevende zorgorganisatie in Drenthe. Zij zijn op zoek naar ..

Net binnen Verzorgende IG COVID-19 Zoetermeer
 • Zoetermeer

Voor een verpleeghuis in de omgeving van Zoetermeer zijn wij op zoek naar een verzorgende IG die tijdelijk voor drie maanden kan bijspringen voor minimaal drie diensten per week. Het betreft een ..

26 feb 2021 IG verzorgende
 • Leeuwarden
 • 32 - 40 uur

FunctieomschrijvingVerzorgend IG Ben jij de Verzorgende IG die oog heeft voor zijn patiënt/client? Gaat jouw zorg verder dan opstaan, wassen, aankleden en op tijd aan de maaltijd?  Voor jou is het ..

Net binnen Verzorgende IG COVID-19 in Noord-Brabant

Voor diverse verpleeghuizen in Noord-Brabant zijn wij op zoek naar een verzorgende IG die tijdelijk voor drie maanden kan bijspringen voor minimaal drie diensten per week. Het betreft een functie op ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert