2.454 vacatures

Vacatures Verpleegkundige

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
5 feb 2019 Casemanager Dementie
 • Den Haag
 • HBO / bachelor

HWW zorg zoekt een Casemanager Dementie te Den Haag HBO geplaatst op 12-03-2019 Casemanager Dementie ( 24 – 32 uur per week )Functie:De casemanager is verantwoordelijk voor het realiseren van ..

23 mrt 2019 Verpleegkundige niveau 4, Leiden
 • Leiden

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Verpleegkundige niveau 4 in Leiden en regio Hollands Midden. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en ..

23 mrt 2019 Verpleegkundige niveau 4, Leiden
 • Leiden

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag als Verpleegkundige niveau 4 in Leiden en regio Hollands Midden. Je kan onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en ..

23 mrt 2019 Psychiatrisch verpleegkundige MPU kinderen en jeugd

Wat ga je doen Jonge patiënten met zowel een lichamelijke als psychische aandoening zijn vaak niet goed te behandelen op een reguliere medische afdeling. Gelukkig kunnen zij terecht op de Medisch ..

23 mrt 2019 Opleiding tot Intensive Care (IC) Verpleegkundige (MSc Critical Care)

“Een van mijn mooiste momenten hier op de afdeling? Als een hele zieke patiënt na zijn herstel weer eens terug komt om ‘zijn verpleegkundigen’ te bedanken Dan voel je je dankbaar” – Tineke, ..

23 mrt 2019 Verpleegkundige / CGW’er Stemmingsstoornissen

Wat ga je doen Op onze gespecialiseerde afdeling Stemmingsstoornissen vervul je als verpleegkundige / Cognitief Gedragstherapeutisch Werker een belangrijke rol binnen zowel het groepsprogramma als de ..

23 mrt 2019 Opleiding tot verpleegkundige Hartcatheterisatie

“Je moet hier niet bang zijn om handelingen te doen die je nooit eerder hebt gedaan. Onverwachte situaties vragen om alertheid en creativiteit.” – Floris, Senior Verpleegkundige ..

23 mrt 2019 Neonatologie Verpleegkundige (parttime)

Wat ga je doen Als Neonatologieverpleegkundige bieden we jou een unieke kans om te komen werken in een academisch ziekenhuis. Voor de IC Neonatologie afdeling van Amsterdam UMC, locatie AMC zoeken wij ..

23 mrt 2019 Ervaren Senior Verpleegkundige Neurologie/ Neurochirurgie

“Het is leuk om op een hoger niveau met verpleegkunde bezig te zijn. Verpleegkunde waarvoor jouw brains hard nodig zijn. Op de afdeling Neurologie/Neurochirurgie van het Amsterdam UMC kun je jezelf ..

23 mrt 2019 Verpleegkundige Chirurgische Specialismen (fulltime)

Wat ga je doen In korte tijd de wereld aan ervaring op doen? Dat kan op de afdelingen chirurgische specialismen. Wij zoeken meerdere verpleegkundigen die voor een periode van een half jaar aan de slag ..

22 mrt 2019 Casemanager Dementie – doordeweekse dagdiensten
 • Utrecht
 • 32 - 40 uur
 • HBO / bachelor

Casemanager Dementie / Dementie Verpleegkundige, daar zijn we naar op zoek! Voor een zorginstelling die kwalitatief goede zorg levert in de regio Utrecht. Betreft een functie tussen de 24-28 uur per ..

23 mrt 2019 Intensive Care (IC) Neonatologie Verpleegkundige (fulltime)

"Ik werk in een Superteam, op een NICU die de grootste wordt en mag ik zorgen voor de allerkleinsten Ook jij kunt het, zorgen voor onze allerkleinsten"- Karen, IC Neonatologie verpleegkundige Wat ga ..

14 dec 2018 Casemanager dementie - Thuiszorg
 • Bemmel

Voor ons team in de regio Arnhem/Nijmegen zoeken wij een wijkverpleegkundige met specialisatie tot casemanager dementie. Binnen deze functie ben jij binnen het zorgnetwerk verantwoordelijk voor de ..

23 mrt 2019 Endoscopie Verpleegkundige (parttime)

"Als Endoscopie Verpleegkundige 'hang' je eigenlijk tussen operatiekamer en polikliniek. Een uitdagend technisch gedeelte en zorgdragen voor een goede patiëntenbegeleiding, iedere dag is hierdoor ..

14 dec 2018 Casemanager dementie - Regelmatige werktijden
 • Nijmegen

Voor ons team in de regio Arnhem/Nijmegen zoeken wij een wijkverpleegkundige met specialisatie tot casemanager dementie. Binnen deze functie ben jij binnen het zorgnetwerk verantwoordelijk voor de ..

23 mrt 2019 Psychiatrisch Verpleegkundige MPU (parttime)

Wat ga je doen Patiënten met zowel een lichamelijke als psychische aandoening zijn vaak niet goed te behandelen op een reguliere medische afdeling. Gelukkig kunnen zij terecht op de Medisch ..

26 okt 2018 Casemanager Dementie - Thuiszorg
 • Zeist
 • 16 - 24 uur

Voor ons team in de regio Utrecht zoeken wij een HBO Verpleegkunidge met specialisatie tot casemanager dementie. Binnen deze functie ben jij binnen het zorgnetwerk verantwoordelijk voor de begeleiding ..

23 mrt 2019 Verpleegkundige Neurologie/ Neurochirurgie (parttime)

Waarom wil je werken bij het Neurocentrum van Amsterdam UMC, locatie AMC? "Geen dag is hier hetzelfde en je komt te werken in een inspirerend en enthousiast team dat met elkaar de beste kwaliteit van ..

26 okt 2018 Casemanager Dementie in de wijk
 • Veenendaal
 • 16 - 24 uur

Voor ons team zoeken wij een HBO Verpleegkunidge met specialisatie tot casemanager dementie. Binnen deze functie ben jij binnen het zorgnetwerk verantwoordelijk voor de begeleiding en organisatie ..

23 mrt 2019 Opleiding IC Neonatologie Verpleegkundige

Wat ga je doen Als IC Neonatologie Verpleegkundige in opleiding gaat leren en werken hand-in-hand. Gedurende 15 maanden leer je intensieve en specialistische verpleegkundige zorg te verlenen. Dit doe ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert