22 vacatures

Vacatures Medewerker melkveehouderij

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
12 jun 2024 Melkveehouderij bedrijfsleider
 • Dalfsen

Intro: Op zoek naar een uitdagende rol in de agrarische sector? Wij bieden een unieke kans voor een allround medewerker met passie voor veeteelt en ambitie om door te groeien naar een leidinggevende ..

10 jun 2024 Melkveehouderij medewerker
 • Biddinghuizen

Ben jij in de stal tussen de koeien helemaal op je plek? Een melkveebedrijf in Biddinghuizen, Flevoland met melkrobots heeft ruimte voor een fulltime medewerker melkveehouderij . Het bedrijf heeft ..

9 jun 2024 Allround Medewerker Melkveehouderij
 • Sint Anthonis

Wij zoeken naar een allround medewerker voor onze melkveehouderij. Lijkt het je leuk om parttime (38 uur) bij ons te werken voor een goed salaris en nog veel meer secundaire arbeidsvoorwaarden? Lees ..

7 jun 2024 Melkveehouderij medewerker
 • Ten Boer

Intro:Werk jij graag tussen de koeien? Heb jij ervaring in de melkveehouderij en ben jij op zoek naar een fulltime baan op een modern melkveebedrijf in Groningen? Zit jij liever de hele dag tussen de ..

6 jun 2024 Melkveehouderij medewerker
 • Bolsward

Intro:Werk jij als echte koeienman of -vrouw het liefst tussen de koeien in de melkveehouderij? Heb jij ervaring met klauw bekappen, insemineren en melken van koeien? Op korte termijn is er ook een ..

5 jun 2024 Medewerker melkveebedrijf Ierland
 • Eelde

Intro: Ben jij nu al werkzaam in de melkveehouderij? Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging in het buitenland? Spreken Ierland en extensieve veehouderij jou aan? Dan zou dit een hele mooie functie ..

2 jun 2024 Medewerker Melkveehouderij
 • Venlo

Werk jij graag op een modern melkveebedrijf en hou je van afwisseling? Ben jij een echte dierenverzorger en werk je graag in een leuk team? Dan past deze baan bij ; Over het bedrijf:Voor een modern ..

2 jun 2024 Bedrijfsleider melkveebedrijf
 • Uithuizen

Intro:Ben jij op zoek naar een mooie uitdaging in de melkveehouderij? Heb jij ervaring als allround medewerker en ben jij toe aan de volgende stap als bedrijfsleider? Of heb je al ervaring als ..

12 jun 2024 Melker
 • Akkrum

Intro:Ben jij graag werkzaam in de melkstal en heb je affiniteit met de melkveehouderij? Heb je al enige ervaring opgedaan als melker? Ben je zelfstandig en flexibel inzetbaar binnen de agrarische ..

8 jun 2024 Melker
 • Garnwerd

Intro:Ben jij een vroege vogel? En heb jij ervaring met melken? Ben jij beschikbaar op maandag, woensdag en zaterdagochtend? Draai jij jouw hand niet om voor het melken van zo'n 500 koeien? Dan ben ..

7 jun 2024 Melker
 • Westerwijtwerd

Intro:Ben jij een ervaren melker? Draai jij je hand niet om voor een grote koppel koeien? Ben jij een paar melkbeurten per weekend beschikbaar? En eventueel door de week?Dan zoeken wij jou als ..

23 mei 2024 Agrarisch medewerker
 • Herveld

Steek jij graag je handen uit de mouwen? Wil jij graag de zekerheid dat je 40 uur in de week kan werken? En zoek je een afwisselende baan binnen de agrarische sector met uitzicht op een baan voor ..

6 jun 2024 Melker
 • Franeker

Intro:Ben jij die vroege vogel die geniet van de vroege uurtjes tussen de koeien op een melkveehouderij? Heb jij ervaring met het melken van koeien of ben je bereid om dit te leren? Dan ben ik op zoek ..

5 jun 2024 Melkveebedrijf melker
 • Gorredijk

Intro: Werk je graag tussen de koeien? Heb je graag eigen inbreng over je eigen werktijden? En ben je graag overdag vrij of met ander werk bezig? Dan kan dit de vacature zijn die je zoekt. Over ..

5 jun 2024 Melkveehouderij Melker.
 • Jirnsum

Intro:Werk je graag tussen de koeien? Verzorg je graag de melkbeurten en wil je graag eigen inbreng welke dagen je inzetbaar bent? Dan hebben wij een fijne werkplek voor jou. Deze baan is goed te ..

4 jun 2024 Melker melkveehouderijbedrijf
 • Aarlanderveen

Werk jij graag als allrounder op een groot melkveehouderij bedrijf tussen de koeien en ben jij 2 ochtenden, middagen of avonden beschikbaar voor het zelfstandig melken van de koeien? Solliciteer dan ..

2 jun 2024 Medewerker melkvee
 • Leersum

Voor een wat groter melkveebedrijf ben ik op zoek naar een fulltime Medewerker Melkvee die bij het melkvee wil werken. In totaal is er ruim 40 uur in de week ;Over het melkveebedrijfHet betreft een ..

2 jun 2024 Melker Geitenhouderij
 • Venray

Ben jij een aanpakker en wil je aan de slag in de geitenhouderij? Wil jij 4 tot 6 keer per week de geiten melken en hou je van overzichtelijke werktijden? Dan komen we graag met jou in contact. Over ..

2 jun 2024 Melker melkveehouderij
 • Wijchen

Intro:Ben jij geïnteresseerd in de melkveehouderij en heb je nog wat tijd over in de avonden of in het weekend. Dan hebben wij wellicht de perfecte match voor jou!Over het bedrijf: Melkveebedrijf in ..

2 jun 2024 Melker, melkster per direct
 • Den Bosch

Intro: Ben jij een ervaren melker of melkster en heb je tijd over? Over bedrijf: We zoeken voor enkele melkveebedrijven in de regio ondersteuning. Werkzaamheden: Ophalen koeien/geiten uit de stal, ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert