6 vacatures

Vacatures Zwembadmedewerker

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
4 mei 2021 Zwembadmedewerker
  • De Koog

Wil jij aan de slag op Texel als zwembad? Ben jij hulpvaardig en niet bang voor water? Lees dan snel verder!wat bieden wij jou€1.847,78- euro bruto per maand o.b.v. 38 uur.Bij goed functioneren kans ..

14 mei 2021 Zwembad medewerker
  • Hengstdijk

Recreatiecentrum de Vogel zoekt een Zwembad medewerker te Hengstdijk VMBO / MAVO geplaatst op 12-05-2021 Zwembad MedewerkerPart-time - (bij)baan Kom werken bij Recreatiecentrum de Vogel Wij zijn ..

14 mei 2021 lifeguard in opleiding, Gemeente Groningen
  • Groningen

Functieomschrijving Bij de gemeente Groningen krijg je de kans om een opleiding te volgen waarbij je wordt opgeleid tot lifeguard! Vind jij het leuk om in een sportieve omgeving zowel facilitaire als ..

10 mei 2021 lifeguard in opleiding, Gemeente Groningen
  • Groningen

Bij de gemeente Groningen krijg je de kans om een opleiding te volgen waarbij je wordt opgeleid tot lifeguard Vind jij het leuk om in een sportieve omgeving zowel facilitaire als balie werkzaamheden ..

6 mei 2021 lifeguard in opleiding, Gemeente Groningen
  • Groningen

Bij de gemeente Groningen krijg je de kans om een opleiding te volgen waarbij je wordt opgeleid tot lifeguard! Vind jij het leuk om in een sportieve omgeving zowel facilitaire als balie werkzaamheden ..

6 mei 2021 Lifeguard, Zwembaden Gemeente Amsterdam
  • Amsterdam

De leukste zomerbaan van Amsterdam. Ga aan de slag als lifeguard in de zwembaden!Heb jij een sportieve instelling en affiniteit met zwembad en water?Lees dan snel verder!wat bieden wij jou11,69 - ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert