8 vacatures

Vacatures Goudswaard

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
4 dec 2022 koerier - Spijkenisse
  • Goudswaard

(Vacatures Korendijk) Picnic is per direct op zoek naar parttime koeriers!Als parttime koerier ben jij het gezicht van Picnic. Je gaat de weg op met het iconische Picnic-wagentje en bent er ..

22 nov 2022 runner - Spijkenisse
  • Goudswaard

(Vacatures Korendijk) Picnic is per direct op zoek naar parttime runners!Als parttime runner ben jij het gezicht van Picnic. Je gaat de weg op met het iconische Picnic-wagentje en bent er ..

21 nov 2022 bezorger - Spijkenisse
  • Goudswaard

(Vacatures Korendijk) Picnic is per direct op zoek naar parttime bezorgers!Als parttime bezorger ben jij het gezicht van Picnic. Je gaat de weg op met het iconische Picnic-wagentje en bent er ..

29 sep 2022 Schoonmaak werk voor 1 dagdeel in Nieuw-Beijerland
  • Goudswaard

Een werkster gezocht in Nieuw-Beijerland voor 1 dagdeel. Daarnaast de badkamer en toilet schoonmaken en nog wat taken die afwisselen per week, zoals het afnemen van keukenkasten en deuren of het zemen ..

8 sep 2022 Schoonmaak werk voor 1 dagdeel in Nieuw-Beijerland
  • Goudswaard

Een werkster gezocht in Nieuw-Beijerland voor 1 dagdeel. Wellicht goed om te vermelden is dat wij twee konijnen binnen als huisdier hebben. Bij voorkeur op de vrijdagochtend op vrijdagmiddag maar in

8 sep 2022 Schoonmaak werk voor 1 dagdeel in Piershil
  • Goudswaard

Een werkster gezocht in Piershil voor 1 dagdeel. Heb je ervaring met goede referenties? Neem dan contact met ons op. We kijken uit naar je reactie. Hartelijke groeten, Familie Cromwijk

8 sep 2022 Schoonmaak werk voor 1 dagdeel in Zuid-Beijerland
  • Goudswaard

Een werkster gezocht in Zuid-Beijerland voor 1 dagdeel. Voorkomende werkzaamheden voor zo'n 3 uur per week: - badkamer en toiletten - stofzuigen/dweilen - ramen lappen binnen en buiten - de was

8 sep 2022 Schoonmaak werk voor 2 dagdelen in Zuid-Beijerland
  • Goudswaard

Een werkster gezocht in Zuid-Beijerland voor 2 dagdelen. Het gaat om een huis met 3 slaapkamers waar mijn partner en ik wonen met twee kinderen en twee poezen. Je krijgt bij ons veel zelfstandigheid ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert