119 vacatures

Vacatures Nieuwveen

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
15 nov 2022 Vrachtwagenchauffeur bulkwagen
 • Nieuwveen

Ben jij die ervaren vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE én een bulk aan ervaring op de bulkwagen? Wil jij lekker de hele week onderweg zijn in binnen of buitenland, overnachtingen én een mooi ..

27 nov 2022 Haakarm/Portaalwagen chauffeur CE
 • Nieuwveen

Ben jij een opgeruimd type die met zowel haakarm, portaalwagen als kraakpers kan werken? Werk jij graag overdag om 's avonds op tijd aan je maaltje te zitten? In Schiedam zijn we op zoek naar een ..

17 nov 2022 Begeleider MBO niveau 3
 • Nieuwveen

Je zoekt flexibel werk als Begeleider MBO niveau 3 (in loondienst of als zzp'er) in Nieuwveen en omstreken en je hebt affiniteit met Gehandicaptenzorg en gehandicapten? Bekijk dan snel deze vacature ..

27 nov 2022 Kraanmachinist
 • Nieuwveen

Op zoek naar werk als kraanmachinist waarbij je in contact staat met collega's maar ook lekker je eigen ding kan doen? Reageer op deze vacature óf bel direct voor meer informatie naar 010-2600 180. ..

18 nov 2022 Coördinator Avond- en Nachtzorg
 • Nieuwveen

Ligt jouw hart bij het werken in de nacht maar wil je ook de uitdaging erbij om overdag de voorwaarden voor passende zorg in de nacht te organiseren? Is coachend leiderschap iets wat jou aanspreekt en ..

27 nov 2022 CE/C Chauffeur
 • Nieuwveen

Ga jij graag aan de slag als chauffeur CE/C om ervoor te zorgen dat bedrijven en particulieren niet met hun afval blijven zitten? Reageer op deze vacature óf bel direct voor meer informatie naar ..

24 nov 2022 Operator - direct jaarcontract
 • Nieuwveen

Bij Randstad Techniek zijn we benieuwd naar jouw wensen en ambities. Vanuit hier gaan wij op zoek naar die ene, perfecte baan als operator. Dit zijn vaak vaste banen, direct in dienst bij het bedrijf. ..

27 nov 2022 Vrachtwagenchauffeur CE
 • Nieuwveen

Ben jij een echte alleskunner en kan jij als chauffeur CE zowel met haakarm, portaalwagen als kraakpers werken? Reageer op deze vacature óf bel direct voor meer informatie naar 010-2600 180. Als ..

26 nov 2022 Helpende niveau 2 (medicatie), Nieuwveen
 • Nieuwveen

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Helpende niveau 2 (medicatie) in Nieuwveen en regio Hollands Midden. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het ..

28 nov 2022 Vrachtwagenchauffeur C/CE
 • Nieuwveen

Als vrachtwagenchauffeur rijd je op een portaalwagen. Je haalt en brengt diverse containers bij bedrijven en particulieren. Jij bent verantwoordelijk voor het veilig transporteren van de containers ..

28 nov 2022 Chauffeur C (portaalwagen)
 • Nieuwveen

Als portaalwagenchauffeur vertrek jij vanuit de standplaats naar diverse klanten door het land. Zo haal je bijvoorbeeld bouwafval op bij bouwplaatsen of haal je een container op bij mensen die aan het ..

29 nov 2022 Begeleider MBO niveau 3, Nieuwveen
 • Nieuwveen

Je wilt werken in loondienst of als zzp'er. Je zoekt vrijheid en flexibiliteit in je werk. Je wilt zélf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt, met ondersteuning van een organisatie die ..

28 nov 2022 Vrachtwagenchauffeur CE (portaalwagen)
 • Nieuwveen

Functie-omschrijving:Als vrachtwagenchauffeur CE op de portaalwagen vertrek jij vanuit de standplaats naar diverse klanten door het land. Zo haal je afzetcontainers op bij bouwbedrijven maar kun je ..

1 dec 2022 Schoonmaak medewerker
 • Nieuwveen

Aan de slag bij CSULocatie: Nieuwveen  Uren: 22,5 uur per week  Als schoonmaak medewerker in de zorg steek jij de handen uit de mouwen in Nieuwveen. Hier kom je zelfstandig te werken.   ..

1 dec 2022 Schoonmaak medewerker
 • Nieuwveen

Aan de slag bij CSULocatie: Nieuwveen  Uren: 22,5 uur per week  Als schoonmaak medewerker in de zorg steek jij de handen uit de mouwen in Nieuwveen. Hier kom je zelfstandig te werken.   ..

1 dec 2022 Montage medewerker
 • Nieuwveen

Op zoek naar onze volgende montage topper! Over de functie Je hebt affiniteit met techniek en wil graag nieuwe dingen leren. Je bent een fijne collega om mee samen te werken. We zijn op zoek naar een ..

1 dec 2022 Chaffeur bulktransport
 • Nieuwveen

Ben jij graag de hele dag onderweg om droge stoffen in bulk te transporteren in de Benelux, Duitsland en Frankrijk en heb jij hier ervaring mee? Lees dan snel verder! Voor onze opdrachtgever in ..

2 dec 2022 Calculator / kostendeskundige - Nieuwveen
 • Nieuwveen
 • MBO

Kostendeskundige - Samen met je collega maak je in de ontwerpfase ramingen en begrotingen voor de projecten van (potentiële) klanten van Spelt Grondwerken. Met jouw technische kennis toets je het ..

1 dec 2022 Medewerker verkoop binnendienst - Copy
 • Nieuwveen

Per direct op zoek naar onze volgende commerciële topper! Over de functie Je ondersteund de Nederlandse accountmanager bij het bedienen van onze klanten. Nieuwe aanvragen uitwerken tot heldere ..

3 dec 2022 Portaalwagenchauffeur C of CE
 • Nieuwveen

Portaalwagenchauffeur is een gaaf vak! Iedere dag is anders!  Je komt zowel bij bedrijven als bij particulieren. Het plaats je afvalbakken of je haalt ze weer op. Via de planning krijg je de ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert