364.856 vacatures

Over ons


Afbeeldingsresultaat voor joof.nlJoof, in 2010 opgericht door Hein van Meeuwen heeft als doel alle vacatures van Nederland op een online platform aan te bieden. 

In deze jaren is Joof uitgegroeid tot een toonaangevende vacaturesite met ruim 400.000 actuele vacatures en 80.000 geregistreerde werkzoekenden.

Het landschap van recruitment is continu aan verandering onderhevig. Joof speelt hier met geavanceerde technieken op in.

Zo is onze zoekmachine in staat om werkzoekenden te matchen adhv zoekgedrag. Met dit systeem gaan we verder dan alleen matchen op het werkverleden. Kandidaten worden gepresenteerd op basis van huidige interesses.

Dagelijks matchen wij onze 80.000 werkzoekenden met nieuwe vacatures en sturen deze matches door naar deze kandidaten. Mbv vergaande kunstmatige intelligentie krijgen kandidaten vacatures gepresenteerd die elders niet vertoond worden. 

Los van het gesponsored promoten van vacatures, bieden wij volledig gratis vacatureplaatsingen. Hierdoor kan iedere werkgever gebruik maken van onze geoptimaliseerde database met serieuze kandidaten.

Sinds 2020 is Joof ook actief in Duitsland.

Maatschappelijke betrokkenheid

Joof houdt zich actief bezig met werkgelegenheidsvraagstukken van o.a. lagere overheden en brancheverenigingen. Onze database kan ter beschikking worden gesteld om arbeidsgelegenheid onder de aandacht te brengen.

Denk hierbij aan promotie van de productiviteit in de regio. Graag denken wij hierin mee en delen (evt. onder white label) onze kennis en techniek.

Vacatures plaatsen

Via onderstaande link kun je (volledig gratis) je vacatures plaatsen:

Vacature plaatsen

Vacatures die extra aandacht behoeven kunnen we doeltreffend promoten. Neem hiervoor contact met ons op.

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert