138.913 vacatures

Over ons


Afbeeldingsresultaat voor joof.nlJoof, in 2010 opgericht door Hein van Meeuwenis een online platform waar vraag en aanbod op de Nederlandse arbeidsmarkt bijeen wordt gebracht.

In deze jaren is Joof uitgegroeid tot een toonaangevende databank met 170.000 actuele vacatures en 80.000 geregistreerde werkzoekenden.

Het landschap van recruitment is flink aan het veranderen. Joof speelt hier met geavanceerde technieken op in. Zo is onze zoekmachine in staat om vacatures en werkzoekenden automatisch te matchen adhv zoekgedrag van de werkzoekende.

Wij bieden volledig gratis vacatureplaatsingen en beheren daarbij een geoptimaliseerde database met serieuze kandidaten waarmee werkgevers kandidaten kunnen bereiken.

Vacatures die extra aandacht behoeven kunnen we doeltreffend promoten. Neem hiervoor contact met ons op.

Maatschappelijke betrokkenheid

Joof houdt zich actief bezig met werkgelegenheidsvraagstukken van o.a. lagere overheden en brancheverenigingen. Onze database kan ter beschikking worden gesteld om arbeidsgelegenheid onder de aandacht te brengen.

Denk hierbij aan promotie van de productiviteit in de regio. Graag denken wij hierin mee en delen (evt. onder white label) onze kennis en techniek.

Meer informatie

Vacature plaatsen

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert