186.461 vacatures

Doe een beroep op ons.

Banen. Werk. Vacatures. Geef het een naam, wij hebben het.

In een wereld waar de arbeidsmarkt voortdurend verandert, biedt JOOF al bijna 15 jaar een stabiel en betrouwbaar platform voor zowel werkzoekenden als werkgevers.

Het Begin van JOOF

De reis van JOOF begon in 2010 toen Hein van Meeuwen het potentieel zag in het digitaliseren van het recruitmentproces. Met 'Job Offer' als kerngedachte, werd JOOF geboren - een afkorting die niet alleen de missie samenvat maar ook staat voor efficiëntie en toegankelijkheid in de zoektocht naar nieuw talent of je volgende baan.

Sinds de oprichting heeft JOOF zich ontpopt tot een toonaangevend online vacatureplatform met landelijke dekking. Wat begon als een ambitieus project, is uitgegroeid tot een essentiële speler op de markt met meer dan 250.000 vacatures en een eigen database van over 100.000 werkzoekenden.

Groei en Expansie

Sinds zijn oprichting heeft JOOF niet stilgestaan. De groei is exponentieel geweest; vandaag de dag staat het platform bekend als één van de grootste aanbieders in zijn soort. Deze prestatie wordt onderstreept door het indrukwekkende aantal beschikbare vacatures en geregistreerde werkzoekenden. De hoge conversies en kwalitatieve sollicitanten die wij onze partners bieden zorgen voor langdurige relaties.

In 2020 zette JOOF een belangrijke stap buiten Nederland door uit te breiden naar Duitsland onder de naam Angry Jobs. Deze stap markeert niet alleen de internationale ambities van het bedrijf, maar ook hun vermogen om zich aan te passen aan nieuwe markten en culturen.

Vacatures in alle Sectoren

Bij JOOF vind je vacatures in nagenoeg elke branche en functiecategorie, waardoor het platform uitermate geschikt is voor iedereen die op zoek is naar nieuw werk of nieuwe

medewerkers wil werven. Of je nu net afgestudeerd bent of juist zoekt naar senior posities, bij JOOF ben je aan het juiste adres.

Inschrijven voor Job Alerts

Eén van de handige features die JOOF biedt, is de mogelijkheid om je in te schrijven voor job alerts. Zo blijf je altijd op hoogte van recente vacatures die aansluiten bij jouw profiel en interesses zonder dat je daarvoor dagelijks het platform hoeft te bezoeken.

Vacature Plaatsing Voor Werkgevers

Voor werkgevers maakt JOOF het plaatsen van vacatures eenvoudig en kostenefficiënt. Het handmatig plaatsen van vacatures is geheel gratis - wat uniek is binnen deze sector - terwijl er voor automatische plaatsing (middels XML) diverse partnerprogramma's worden aangeboden om aan specifieke behoeften te voldoen. Dit is altijd maatwerk en volgens een win-win principe. Daarnaast werken wij niet met contracten dus je zit nergens aan vast.

Contact Opnemen met JOOF

Voor meer informatie over onze diensten of partnerprogramma's kunt u direct contact met ons opnemen via het contactformulier. Ons team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en samen te kijken welke mogelijkheden er zijn om uw recruitment proces efficiënter te maken.

Volg alle ontwikkelingen via onze LinkedIn pagina.

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert