5.967 vacatures

Vacatures Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig)

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
Nieuw Verzorgende 3 IG, Nieuwpoort
 • Nieuwpoort

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Nieuwpoort en regio Zuid-Holland-Zuid. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Amersfoort
 • Amersfoort

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Amersfoort en regio Utrecht. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Koudekerk aan den Rijn
 • Koudekerk aan den Rijn

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Koudekerk aan den Rijn en regio Hollands Midden. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Rozenburg
 • Rozenburg

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Rozenburg en regio Rotterdam-Rijnmond. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Rolde
 • Rolde

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Rolde en regio Drenthe. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Huizen
 • Huizen

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Huizen en regio Gooi en Vechtstreek. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Dongen
 • Dongen

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Dongen en regio Midden en West Brabant. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Tilburg
 • Tilburg

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Tilburg en regio Midden en West Brabant. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Zevenbergen
 • Zevenbergen

Je wilt werken in loondienst of als zzp'er. Je zoekt vrijheid en flexibiliteit in je werk. Je wilt zélf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt, met ondersteuning van een organisatie die ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Rotterdam
 • Rotterdam

Werk jij graag zelfstandig en vind je ook dat alle ouderen de zorg en aandacht moeten krijgen die ze verdienen? Kom ons dan helpen, wij zoeken vaak extra hulp dus bij ons kun je écht verschil maken ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Zwijndrecht
 • Zwijndrecht

Mensenwerk is het belangrijkste ingrediënt van zorgverlening. Elke werkdag ga je om met hulpbehoevenden. Soms word je gezien als beste vriend(in), soms als laatste strohalm. Het is daarom van enorm ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Boxtel
 • Boxtel

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Boxtel en regio Brabant-Noord. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Roosendaal
 • Roosendaal

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Roosendaal en regio Midden en West Brabant. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Dordrecht
 • Dordrecht

Voor Aafje wijkzorg Wielwijk zijn wij op zoek naar een ervaren Verzorgende 3 IG voor 28 uur in de week per 1 december. Wil jij graag aan de slag en ben je vanaf 1 december voor ong. 28 uur per week ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Amsterdam
 • Amsterdam

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Amsterdam en regio Amstelland. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Breda
 • Breda

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Breda en regio Midden en West Brabant. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Rotterdam
 • Rotterdam

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Rotterdam en regio Rotterdam-Rijnmond. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Delft
 • Delft

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Delft en regio Haaglanden. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Delft
 • Delft

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Delft en regio Haaglanden. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen en ..

Nieuw Verzorgende 3 IG, Aalsmeer
 • Aalsmeer

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Aalsmeer en regio Amstelland. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van V&V-huizen ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert