11.847 vacatures

Vacatures Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig)

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Tiel

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Tiel en omstreken en je hebt affiniteit met Thuiszorg en emz? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Steenbergen

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Steenbergen en omstreken en je hebt affiniteit met Thuiszorg en palliatief? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Almere

Heb jij hart voor de zorg en zoek je een uitdagende en afwisselende baan als Verzorgende IG, als medewerker in loondienst of als zzp'er? Hou je van flexibiliteit, maar wil je toch verantwoordelijk en ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Helmond

Je zoekt flexibel werk als Begeleider MBO niveau 3 (in loondienst of als zzp'er) in Helmond en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en psychogeriatrie? Bekijk dan snel deze vacature en ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Rotterdam

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Rotterdam en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en ouderen? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Hoofddorp

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Hoofddorp en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en verzorging? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Groningen

Heb jij hart voor de zorg en zoek je een uitdagende en afwisselende baan als Verpleegkundige? Hou je van flexibiliteit, maar wil je toch verantwoordelijk en inhoudelijk werk verrichten? Lees dan ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Amsterdam

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 AG (in loondienst of als zzp'er) in Amsterdam en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en somatiek? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Haarlem

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Haarlem en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en dagbesteding? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Veghel

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Veghel en omstreken en je hebt affiniteit met Gehandicaptenzorg en lichte verstandelijke beperking (lvg)? Bekijk dan snel ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Ridderkerk

Je zoekt flexibel werk als Verpleegkundige niveau 5 (in loondienst of als zzp'er) in Ridderkerk en omstreken en je hebt affiniteit met Thuiszorg en ouderen? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Amsterdam

Je zoekt flexibel werk als Helpende niveau 2 (medicatie) (in loondienst of als zzp'er) in Amsterdam en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en kleinschalig wonen? Bekijk dan snel deze ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Amsterdam

Je zoekt flexibel werk als Verpleegkundige (in loondienst of als zzp'er) in Amsterdam en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en somatiek? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Zwanenburg

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Zwanenburg en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en somatiek? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Bunnik

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Bunnik en omstreken en je hebt affiniteit met Thuiszorg en emz? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf binnen 8 ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Rotterdam

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Rotterdam en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en somatiek? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Amstelveen

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Amstelveen en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en ouderen? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf jezelf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Delft

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Delft en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en gesloten afdeling? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Rotterdam

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Rotterdam en omstreken en je hebt affiniteit met GGZ en psychiatrische cliënten? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf ..

Nieuw Verzorgende 3 IG
 • Strijen

Je zoekt flexibel werk als Verzorgende 3 IG (in loondienst of als zzp'er) in Strijen en omstreken en je hebt affiniteit met V&V-huizen en psychogeriatrie? Bekijk dan snel deze vacature en schrijf ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert