218.214 vacatures

Alle vacatures in Dordrecht

Alle vacatures in Dordrecht. Dordrecht heeft meer dan 118.000 inwoners en is onder andere zeer bekend door de molens op de Kinderdijk. In Dordrecht is veel te doen en Joof.nl heeft hier heel veel vacatures open staan. Er is werk in verschillende sectoren, zoals in de ICT en automatisering of  techniek en productie. Ook is zijn er veel banen in horeca, het toerisme, de recreatie of wat dacht je van werken in de (detail)handel?

In Dordrecht is er veel te doen in de toerisme- en horecasector, maar ook in de (detail)handel en administratie!

Dordrecht heeft meer dan duizend monumenten en heel veel bekende toeristische attracties. Een van de bekendste is toch de Kinderdijk met de molens. Jaarlijks komen hier veel toeristen op af vanuit heel de wereld. Er in Dordrecht het museum genaamd het Hof van Nederland te vinden, wat heel mooi en interessant is om te bekijken. In de stad zelf zijn veel curiosa- en antiekwinkeltjes te vinden, evenals veel winkels, uitgaansgelegenheden, restaurants, cafés en bistro's. In de binnenstad is het heel erg gezellig en is er altijd wel wat te doen. In de horeca is altijd wel werk te vinden, netzoals in het toerisme of in de recreatie. Door de winkels is er ook veel te doen in de (detail)handel en administratie.

Of ben je liever bezig met een baan in de transport- en opslagsector,techniek- en productie of in de ICT en automatisering?

Dordrecht ligt aan de rand van Zuid-Holland en vlakbij de Biesbosch. Dit is ontzettend mooi en groot water- en natuurgebied, waar je uitgebreid kan wandelen, fietsen, varen en sporten. Er zijn heel veel bijzondere vogels en andere dieren te vinden. Dit moet allemaal onderhouden worden en daarom is er ook veel werkgelegenheid in de landbouw-, natuur- en miliesector. Verder ligt Dordrecht aan drie verschillende rivieren, waardoor er op het water veel te doen is. Mede hierdoor is Dordrecht ook een belangrijke stad voor de scheepsbouw en transport via schepen. Er komen veel grondstoffen binnen in de stad, zoals hout en metaal. Dit zijn twee belangrijke industriën voor de stad, omdat deze veel werkgelegenheid brengen. In de techniek- en productiesector zijn veel banen, evenals in de ICT en automatisering.

Ook is er een groot gezondheidspark in de buurt van Dordrecht, waar veel verschillende soorten gezondheidsinstellingen zijn of worden gerealiseerd, zoals een ziekenhuis en een psychiatrische kliniek. Je kunt je voorstellen dat er hierdoor veel banen vrij zijn in de gezondheidszorg.

Ben jij net afgestudeerd en op zoek naar een baan om met je carriére van start te gaan? Of ben je gewoon op zoek naar een bijbaan? Of misschien ben je wel op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wat het ook is, Joof.nl heeft vast en zeker iets voor jou! Neem eens een kijkje op Joof.nl en misschien zit er wel wat voor jou bij?

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert