210.000 vacatures

Alle vacatures in Eindhoven

Alle vacatures in Eindhoven. Eindhoven ligt in het zuidelijke Noord-Brabant en is de grootste stad van deze provincie. Het centrum van de techniek, hier zijn namelijk vele technische bedrijven gevestigd zoals Philips en IBM. Joof.nl heeft voor jou een groot aanbod aan vacatures in Eindhoven, vooral in de technische sector! 

Eindhoven ideaal voor werk in de horecasector!

Eindhoven is zeer bekend als de lichtstad van Nederland, als eerst door de luciferindustrie en daarna door lampenfabriek Philips. Jaarlijks wordt in het najaar de glowroute georganiseerd, die veel mensen lopen en ontzettend mooi is. Eindhoven is een van de grootste gemeenten van Nederland en een fijne stad om in te wonen, met een groot centrum dat veel eet- en winkelgelegenheden bevat. Eindhoven is bovendien modern en goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Ook is er veel gelegenheid om uit te gaan, zoals in Stratumseind. De stad heeft ook een zeer creatieve en hippe wijk genaamd Strijp S, waar oude fabrieksgebouwen omgetoverd zijn tot restaurants, winkels en hotels.

Maar je kunt ook werk vinden in de techniek- en productiesector, ICT en automatisering óf transport- en opslagsector! 

Vanaf de 19e eeuw hebben vele industrieën zich kunnen ontwikkelen in Eindhoven. De technische industrie heeft zich hierbij het meeste ontwikkeld, mede doordat Philips opkwam en veel werkgelegenheid met zich meebracht. De stad is hierdoor zeer bekend geworden bij vele andere technische bedrijven, die ook naar Eindhoven gekomen zijn en zo is er nu een 'High Tech Campus' waar vele technische bedrijven zich op een plek bevinden. Onder andere hierdoor zijn er dus veel banen beschikbaar in de engineering, techniek, productie, automatisering en ICT. Doordat de industrie in Eindhoven steeds groter wordt en Eindhoven zelf ook steeds internationaler, zijn er ook ontzettend veel banen in de opslag- en transportsector. 

Ben jij een student die een bijbaantje zoekt of een net afgestudeerde die klaar is om zijn of haar carrière te beginnen? Of heb je misschien zin in een andere nieuwe uitdaging? dan heeft Joof.nl zeker een baan voor jou!

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert