219.873 vacatures

Alle vacatures in Maastricht

Alle vacatures in Maastricht. Maastricht is de grootste stad van Limburg en ligt in het zuidelijkste puntje van Nederland. De stad ligt vlakbij Duitsland en België. De ‘Bourgondische stad van het zuiden’ heeft meer dan 120000 inwoners! Joof.nl heeft hier zeker dé baan voor jou! In Maastricht zijn er veel vacatures in verschillende sectoren te vinden, zoals in de automatisering en ICT, in de techniek en productie of in het toerisme en de recreatie!

In Maastricht is veel werk in de transport-, opslag-, techniek- en productiesector, maar ook in de automatisering en ICT!

De stad is een van de oudste steden van Nederland en er zijn zelfs al bij opgravingen sporen van huizen gevonden, die stammen uit de Steentijd. Naast het feit dat de Maas door de stad stroomt, ligt de stad ook nog aan de voet van de Sint-Pietersberg, de hoogste berg van Nederland. De stad is een belangrijk knooppunt in Nederland en is via snel- en spoorwegen goed verbonden met de rest van het land, maar óók met het buitenland want Maastricht ligt praktisch op de grens van Duitsland en België, waardoor de stad een ideale locatie voor de transportsector is geworden. Er zijn veel distributiecentra en industrieterreinen te vinden in de omgeving van Maastricht, waardoor de werkgelegenheid in de transport- en opslagsector, maar ook in de techniek- en productiesector en in de automatisering en ICT enorm groot is.

Of is werken in de horeca, het toerisme of in de gezondheidszorg in Maastricht iets voor jou?

Maastricht is een echte internationale studentenstad. Er zijn kunstopleidingen en er is ook een universiteit, die beide zeer goed aangeschreven staan. Mede dankzij de ligging van de stad komen hier studenten met verschillende nationaliteiten op af. In de stad zijn ook veel musea aanwezig, evenals restaurants, cafés, hotels en goede winkelstraten. Er zijn ook exclusieve winkelketens en boetiekjes te vinden. De stad heeft jaarlijks zo’n 3 miljoen bezoekers! Er is dus veel werk te vinden in de horeca, maar ook in de toerisme- en recreatiesector. Dit komt omdat er veel monumenten en bezienswaardigheden in Maastricht zijn die bezichtigd kunnen worden. Omdat de grote stad een centraal punt is in het zuiden Limburg zijn er veel gezondheidscentra aanwezig, waardoor er banen beschikbaar zijn in de gezondheidszorg.

Zoek jij als student een bijbaan? Of ben je net afgestudeerd en wil je je carriére gaan beginnen? Of ben je in voor een nieuwe uitdaging? Wat het ook is, Joof.nl heeft vast en zeker dé baan voor jou!

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert