221.119 vacatures

Alle vacatures in Middelburg

Alle vacatures in Middelburg. Middelburg is met haar 50000 de grootste stad van Zeeland. In de stad hangt een authentieke, gezellige en gastvrije sfeer en er is altijd iets te doen! Ook Joof.nl heeft hier een baan voor jou! Hou je ervan om in de horeca te werken? Of misschien vind jij het leuker om bezig te zijn in de toerismesector? Anders is er ook veel werkgelegenheid in de techniek en productie, ICT en automatisering of een van de andere sectoren!

Wil jij een baan in de horeca, het toerisme of de (detail)handel in Middelburg?

Middelburg is de hoofdstad van Zeeland. In de binnenstad kun je veel historische gebouwen en monumenten bezichtigen. Ook kun je er goed winkelen en eten. De stad heeft een grote geschiedenis. Middelburg is namelijk gesticht door de Vikingen in de 9e eeuw. Gedurende de periode waarin de VOC veel macht had, was Middelburg na Amsterdam de belangrijkste stad in Nederland. De stad is na verwoestingen in de Tweede Wereldoorlog, in oude staat hersteld, waardoor de stad nog steeds heel authentiek is. Een van de symbolen van Middelburg is de Lange Jan, dit is de bijnaam van de Koorkerk.

Vlakbij het grote plein met het gemeentehuis, wat ontzettend mooi is om te zien, ligt een wijkje waar wijnvaten lagen opgeslagen. Dit is heel erg leuk om te zien. Ook is er daar vlakbij in de buurt een hele mooie haven om te bekijken. Kortom is er veel te doen in Middelburg, waardoor het een bloeiende stad is. De werkgelegenheid in de horeca en het toerisme is groot, evenals de werkgelegenheid in de (detail)handel en administratie. Middelburg is de grootste winkelstad van Zeeland.

In Middelburg is er werk in de transportsector, technieksector of in de ICT!

Middelburg ligt op het eiland Walcheren. Ook ligt de stad vlakbij het strand, zodat je daar even lekker kunt gaan uitwaaien. Verder ligt Middelburg vlakbij de Westerschelde en ben je snel over de Belgische grens in Antwerpen. Dit is natuurlijk een goede plek voor de transportsector, omdat je zó over de grens bent. In  Middelburg zijn er voornamelijk veel mensen werkzaam bij de overheid, maar verder zijn er ook veel banen in de transport en opslag, omdat de stad de hoofdstad van Zeeland is. Verder komt de werkgelegenheid in de techniek- en productiesector op, evenals in de ICT en automatisering. Dit komt omdat alles steeds vaker via computersystemen en dergelijke geregeld wordt, in plaats van op papier.

Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in Middelburg en omstreken? Of een bijbaan om wat extra geld te verdienen? Of wil je carrière gaan maken nadat je eindelijk bent afgestudeerd? Neem dan een kijkje op Joof.nl! Joof.nl heeft zo'n groot aanbod dat er vast en zeker een baan voor jou bij zit!

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert