15.377 vacatures

Vacatures Breda

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
28 nov 2022 Bandenmonteur
 • Breda

Wil jij werken en leren tegelijk in de omgeving van Breda? Ga dan aan de slag als Bandenmonteur en verdien een salaris tot €2500 bruto per maand in een direct dienstverband bij de opdrachtgever!Als ..

5 dec 2022 Operator 3 ploegen
 • Breda

Bedrijfsomschrijving:Locatie: regio EindhovenDit productiebedrijf is een toonaangevende organisatie in de voedingsmiddelenindustrie wiens pijlen gericht zijn op groei. Dit is natuurlijk alleen ..

28 nov 2022 Business Controller
 • Breda

Drive your career!Business ControllerFulltime - BredaToe aan een nieuwe uitdaging met veel vrijheid en verantwoordelijkheid? Als Business Controller bij Scania Benelux ben je werkzaam op de afdeling ..

5 dec 2022 Operator A 5-ploegen
 • Breda

Bedrijfsomschrijving:Locatie: regio ZaandamDeze toonaangevende productieorganisatie in de Food staat voor een open en professionele bedrijfscultuur. De focus ligt op het behalen van resultaten en het ..

28 nov 2022 Productieleider
 • Oosterhout

Ben jij een ervaren Productieleider en hou je van uitdaging? Staka zoekt een Productieleider die verantwoordelijk is voor het complexe, op QRM gebaseerde, productieproces.Het productieproces is ..

5 dec 2022 Operator A 5-ploegen
 • Breda

Bedrijfsomschrijving:Locatie: regio AssenDit typisch Nederlandse bedrijf is wereldmarkleider in z'n soort. Ze zijn actief in de voedingsmiddelenindustrie de procestechniek binnen dit bedrijf is op het ..

28 nov 2022 Filiaalleider
 • Breda

Kun jij jouw team sturen op KPI's door jouw sales ervaring en wil je werken in een technische groothandel? Wil je jouw skills gebruiken om een team van A naar Beter te helpen? Kom werken als ..

5 dec 2022 Werk-leertraject Eerste monteur elektrotechniek voor statushouders
 • Breda

Wat ga je doen? Technical Valley, het UAF en Alliander organiseren samen een werk-leertraject met baangarantie. Je volgt de mbo niveau 3 opleiding Eerste Monteur Laag- en Middenspanningsdistributie. ..

28 nov 2022 Contractbeheerder
 • Breda

Wat jij doetAls contractmanager ben je commercieel, operationeel en financieel verantwoordelijk voor een complexe multidisciplinaire onderhoudscontractenportefeuille bij één van de grotere klanten. ..

5 dec 2022 Accountmanager nieuwe business
 • Breda

Accountmanager nieuwe business Voor een bedrijf met een bewezen succesvol product en veel groeipotentie zijn we op zoek naar een accountmanager die dit onderdeel van het bedrijf internationaal laat ..

28 nov 2022 Uitvoerder Bouw
 • Breda

Als uitvoerder zullen de werkzaamheden voornamelijk bestaan uit het zelfstandig leiden van projecten, contact voeren met diverse betrokken partijen, de werkvloer direct aansturen en ..

5 dec 2022 Medewerker bosmaaier
 • Breda

Ga zelfstandig met de bus op pad! En geniet van vrijheid in je werk als medewerker bosmaaier in jouw regio! Als jij goed overweg kan met de bosmaaier, is deze mooie baan wat voor jou! Je start de dag ..

28 nov 2022 Accountmanager arbeidsbemiddeling woningcorporaties
 • Breda

Jij past perfect op deze uitdagende baan als Accountmanager arbeidsbemiddeling woningcorporaties, want jij gaat niet alleen voor de winst, maar ook voor de relatie. Dit is niet zomaar werk en niet ..

5 dec 2022 Terreinbeheerder
 • Breda

Hovenier, boomverzorger en tuinman in één functie! Werk jij momenteel als hovenier, groenvoorziener, boomverzorger of tuinman? Wil je graag een bredere functie zodat het werk afwisselend wordt? Heb ..

28 nov 2022 Operator 2, 3 shifts or night shift
 • Breda

Are you going to create a world in which everyone can safely pay with a bank or debit card? We are looking for mechanical operators for Thales in Breda. It's an international work environment, so you ..

5 dec 2022 Bosbouwer
 • Breda

Bos in en kappen maar! Werk jij graag in een bosrijke omgeving? Geniet je van het werken met handmachines en gereedschap? Zoek je een bedrijf waar alles meer dan goed geregeld is, zodat je goed je ..

28 nov 2022 Monteur Technische Dienst
 • Breda

Wil jij thuis vertellen dat jij meehelpt aan het maken van de allerlekkerste snoepjes? Dan ben je hier aan het juiste adres! Je bent verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het onderhoud ..

5 dec 2022 Accountmanager Telecom
 • Breda

Verantwoordelijk voor de verkoop van technische producten en dienstenBeheren van relaties en het uitbouwen van het bestaande netwerkOver onze klantDe organisatie is een succesvolle technische ..

28 nov 2022 Administratief Medewerker KCC
 • Breda

Wat ga je doen?De administratie bestaat uit drie afdelingen, waar ook weer subafdelingen onder hangen, en bestaat uit ruim 100 medewerkers. Als administratief medewerker lever je een concrete bijdrage ..

5 dec 2022 (Senior) Account Executive
 • Breda

40 uur per week Vloeiend in de Nederlandse & Engelse taalOver onze klantOnze klant is al meer dan 15 jaar actief in Nederland op de IT-markt en inmiddels zijn zij internationaal ook actief in een tal ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert