6.026 vacatures

Vacatures Groningen

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
24 sep 2020 FlexPool schoonmaak Groningen
 • Groningen

Omschrijving: Voor Effektief Facility Services zijn wij op zoek naar schoonmakers voor in onze FlexPool! Op het moment dat jij in onze FlexPool zit, berichten wij jou wanneer wij een beschikbare ..

15 jul 2021 Medewerker Bosmaaier
 • Groningen

Als medewerker bosmaaier hou je het gras langs de wegen in de omgeving Groningen- Oost goed bij. Samen met 5 collega’s ben je de hele dag op stap met de bosmaaier om het gras te maaien. Wat je ..

10 dec 2020 Timmerman 2 regio Groningen
 • Groningen

Voor een opdrachtgever zijn we voor volgend jaar op zoek naar een assistent timmerman / timmerman 2 voor in de regio Groningen. Ben jij een timmerman 2 of ben je een startende timmerman? Dan hebben we ..

21 jul 2021 Word klantenservice medewerker!
 • Groningen

Ben jij goed aan de telefoon en help je mensen graag met hun vragen? Denk je in oplossingen en kun je goed meedenken met de klant? Word dan klantenservice medewerker!Wat bieden wij jouEen betaalde ..

7 jan 2021 Onderzoek verpleegkundige in Groningen
 • Groningen

Heb jij een verpleegkundige opleiding op MBO/HBO niveau, of volg je momenteel deze studie en heb jij interesse in Geneesmiddelen-onderzoek? Wil jij kennis en ervaring inzetten om een bijdrage te ..

22 jul 2021 Medewerker klantenservice, KPN Groningen
 • Groningen

Wil jij graag aan de slag bij één van de de grootste providers van Nederland? Zoek jij een baan waar je kan thuiswerken, flexibele roosters, een goed salaris en een opleidingsbudget? Dit allemaal in ..

18 jan 2021 Gecertificeerd Lassers
 • Groningen

Wij zijn op zoek naar gecertificeerd lassers voor de scheepsbouw, constructie en industrie.  Je kunt hierbij denken aan verschillende lasprocessen (MIG/MAG 135 136 138 of TIG 141 en combi ..

22 jul 2021 Medewerker klantenservice
 • Groningen

De afgelopen periode heb je wellicht meer tijd gehad dan normaal om stil te staan bij wat je belangrijk vind in je werk. Vind jij het bijvoorbeeld belangrijk om je werk goed te kunnen combineren naast ..

18 jan 2021 Constructiebankwerker/Lasser
 • Groningen

Syntec Personeelsdiensten bemiddelt al  meer dan 10 jaar tussen technische vakmensen, inleners en opdrachtgevers op de technische arbeidsmarkt.  Wij hebben een aantal kernwaarden hoog in het ..

22 jul 2021 Procesoperator
 • Groningen

Heb jij al enige ervaring als procesoperator? In de provincie Groningen hebben we mogelijkheden voor jou als operator! Een andere industrie? Alles is bespreekbaar! Check de vacature voor alle ..

23 feb 2021 Bartender Werkman
 • Groningen

Omschrijving: Voor de hotspot op het mooiste plekje van de Grote Markt zijn wij op zoek naar een sociale en gastvrije bartender! Als bartender ben jij het eerste gezicht wat de gasten zullen zien. Aan ..

22 jul 2021 Operator
 • Groningen

Heb jij al enige ervaring als operator, mechanisch of juist procesgestuurd? In de provincie Groningen hebben we vele mogelijkheden voor jou als operator! Lees verder voor alle info...wat bieden wij ..

23 feb 2021 Medewerker Bediening Werkman
 • Groningen

Omschrijving: Voor het mooie horecaconcept Werkman op de Grote Markt in Groningen zijn wij op zoek naar een fulltime bedieningsmedewerker. Je wordt niet alleen een nieuwe ober van Werkman, maar ook ..

22 jul 2021 Operator 5 ploegen
 • Groningen

Operator met skills in procesgestuurde machines gecombineerd met het mechanische deel? Doe je dat ook nog eens graag in een vijf ploegendienst? Bij Philips in Drachten wacht deze baan met kans op een ..

2 mrt 2021 Schoonmaker TopsportZorgCentrum Groningen
 • Groningen

Omschrijving: Voor Effektief Facility Services zijn wij op zoek naar een schoonmaker die per direct bij het TopsportZorgCentrum in Groningen aan het werk wil. Het gaat om een functie waarbij je op ..

22 jul 2021 Operator 3 ploegen
 • Groningen

Heb jij al enige ervaring in een productieomgeving en wil je in een 3 of 4 ploegendienst werken? Ben jij redelijk handig en op korte termijn beschikbaar? In de omgeving van Groningen, Leek, zoek ik ..

2 mrt 2021 Schoonmaakmedewerker Groningen (Alfa College Boumaboulevard)
 • Groningen

Omschrijving: Voor de school Alfa-College, locatie Boumaboulevard, zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker. Het is belangrijk dat jij het leuk vindt zelfstandig aan het werk te gaan. De ..

22 jul 2021 Medewerker klantenservice in Lissabon
 • Groningen

Wil jij ondanks de Corona crisis, toch weer lekker naar het buitenland en dat combineren met geld verdienen? Kom dan werken als klantenservice medewerker in het zonnige Portugal voor een van de ..

9 mrt 2021 Grondwerker omgeving Groningen
 • Groningen

Voor een goede relatie in het grondverzet zijn wij op zoek naar een ervaren Grondwerker in de omgeving Groningen. Als grondwerker ben je werkzaam in de aanleg en het onderhoud van riolering, kabels en ..

22 jul 2021 Medewerker klantenservice in Portugal
 • Groningen

Klaar met de kou hier? Werken bij een van de bekendste webshops van Nederland en dit alles op toplocatie in Portugal? Hoe vet is dat! In een super enthousiast team van over de hele wereld, ga jij aan ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert