2.258 vacatures

Vacatures Verpleegkundige

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
30 jun 2018 Casemanager dementie
 • Maassluis

Functieomschrijving Functie omschrijving: De problematiek voor mensen met dementie en hun mantelzorgers is complex en gaandeweg het proces neemt deze toe. Als casemanager ben je - in nauwe ..

16 jul 2018 Psychiatrisch Verpleegkundige in de Wijk
 • Zwolle
 • MBO

Je begint jouw werkdag vanuit het kantoor. Na een kop koffie stap jij in de auto en rijdt je naar jouw eerste cliënt. Geen dag is hetzelfde. Je verzorgt, verpleegt en begeleidt cliënten met een ..

16 jul 2018 Medium Care (MC) Verpleegkundige (32-36 uur)

"Omdat wij een academisch en topreferent ziekenhuis zijn, komen patiënten uit het hele land. Daardoor zie je hier dingen, die je niet overal tegen komt." - Jacqueline, MC verpleegkundige De functie ..

16 jul 2018 Verpleegkundige Oncologie / Hematologie (32-36 uur)

De functie Een relatief jonge patiëntengroep, complexe technische zorg en vele & snelle ontwikkelingen in het vakgebied. Als verpleegkundige op de afdeling Oncologie/Hematologie sta je letterlijk en ..

16 jul 2018 Opleiding IC Neonatologie Verpleegkundige (32-36 uur)

De functie Als IC Neonatologie verpleegkundige in opleiding gaat leren en werken hand-in-hand. Gedurende 15 maanden leer je intensieve en specialistische verpleegkundige zorg te verlenen. Dit doe je ..

16 jul 2018 Verpleegkundige Gynaecologie / Oncologie (24 - 36 uur)

“De veelzijdigheid, het intensieve zorg aspect, de veelvuldige verpleegtechnische handelingen en - last but not least - de fijne collega’s: dit alles samen maakt dat ik elke dag met plezier naar ..

16 jul 2018 IC Neonatologie Verpleegkundige (24-36 uur)

De functie Intensieve en specialistische zorg verlenen aan wel een heel speciale patiëntengroep: pasgeborenen (vanaf 24 weken zwangerschap) die soms een levensbedreigende ziekte hebben en van wie ..

16 jul 2018 IC Kinderverpleegkundige

De functie Gezien de ernstige toestand waarin de kinderen verkeren is per één à twee patiënten één verpleegkundige beschikbaar. Wij verplegen patiëntgericht en met EVV-schap. Belangrijk ..

16 jul 2018 Verpleegkundige Hartcatheterisatie (27-36 uur)

"Je moet hier niet bang zijn om handelingen te doen die je nooit eerder hebt gedaan. Onverwachte situaties vragen om alertheid en creativiteit." - Floris, Senior Verpleegkundige Hartcatheterisatie De ..

16 jul 2018 Verpleegkundige Neurologie/Neurochirurgie (28-36 uur)

"Er zijn zo veel ontwikkelingen in de neurosciences en het AMC loopt daarin voorop. Niet alleen op medisch maar ook op verpleegkundig gebied. Dat is heel interessant want wij zijn als verpleegkundig ..

5 dec 2017 Casemanager Dementie
 • Barneveld
 • 16 - 24 uur

Medewerkers met een reformatorische achtergrond leveren vanuit een professionele deskundigheid zorg aan cliënten uit de reformatorische gezindte.Standplaats: BarneveldUren: 20 tot 28, 0 tot ..

16 jul 2018 Verpleegkundige infectieziekten & oncologie (28-36 uur)

De functie Alle inwendige specialismen komen aan de orde, waarbij infectieziekten, hiv, tropengeneeskunde en oncologie de drie speerpunten zijn. Alle opnames zijn spoed, patiënten komen van de SEH of ..

16 jul 2018 Verpleegkundige De Linde Dordrecht (voor 32-36 uur per week)
 • Dordrecht
 • 32 - 40 uur
 • MBO

Zoek jij een baan waarin je al je kennis en kunde in de zorg voor kwetsbare medemensen kwijt kunt? En ga jij door waar anderen stoppen?Wil jij actief werken in een omgeving waarin belevingsgerichte ..

16 jul 2018 Verpleegkundige Chirurgische Specialismen (24-36 uur)

De functie In korte tijd de wereld aan ervaring op doen? Dat kan op de afdelingen chirurgische specialismen. Wij zoeken meerdere verpleegkundigen die voor een periode van een half jaar aan de slag ..

16 jul 2018 Verpleegkundige Crisisopvang
 • Breda
 • 32 - 40 uur

Als verpleegkundige zorg je voor het zorgproces rondom de cliënt. Je begeleidt bij individuele- en groepsactiviteiten en ook houd je jezelf bezig met het verrichten van verpleegtechnische ..

16 jul 2018 Intensive Care (IC) Verpleegkundige (32-36 uur)

"Een van mijn mooiste momenten hier op de afdeling? Als een hele zieke patiënt na zijn herstel weer eens terug komt om 'zijn verpleegkundigen" te bedanken! Dan voel je je dankbaar!" - Tineke, ..

16 jul 2018 Verpleegkundige Specialist GGZ
 • Middelburg
 • 32 - 40 uur
 • HBO / bachelor

Als Verpleegkundig Specialist GGZ lever je verpleegkundige behandeling en begeleiding aan cliënten met verschillende (GGZ) problematieken en heb je een regie rol binnen de hulpverlening. Je gaat ..

16 jul 2018 Endoscopie Verpleegkundige (32-36 uur)

"Als endoscopie verpleegkundige 'hang' je eigenlijk tussen operatiekamer en polikliniek. Een uitdagend technisch gedeelte en zorgdragen voor een goede patiëntenbegeleiding, iedere dag is ..

16 jul 2018 Verpleegkundige
 • Middelburg
 • 32 - 40 uur
 • HBO / bachelor

Wij zoeken voor diverse opdrachtgevers enthousiaste verpleegkundigen in de regio Zeeland en Zuidwest-Brabant, die samen met ons de maandag beleven die ze willen. Werken met plezier staat namelijk ..

15 jul 2018 Verpleegkundige Endocrinologie
 • Amsterdam
 • 24 - 32 uur

De functieWegens pensionering van een van onze collega’s, zijn wij op zoek naar een leuke en spontane verpleegkundige. Ben jij onze nieuwe endocrinologie collega?!De functiekamer ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert