8 vacatures

Vacatures Docent geschiedenis (2e graads)

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
3 mei 2021 Docent geschiedenis 2e graads ca. 0,7 fte
  • Warnsveld

Het Isendoorn College zoekt voor het schooljaar 2021-2022:Docent geschiedenis 2e graads                                                  ca. 0,7 fte ..

30 apr 2021 Bijles docent geschiedenis
  • Roosendaal

Een bijles docent geschiedenis gevraagd in Bijles. Hulp voor bijles geschiedeis havo 4. Jongen 15 jaar.

30 apr 2021 Bijles docent aardrijkskunde en bijles docent biologie en bijles docent duits en bijles docent engels en bijles docent geschiedenis en bijles docent natuurkunde en bijles docent wiskunde en schoonmaakster
  • Emmen

Een bijles docent aardrijkskunde en bijles docent biologie en bijles docent duits en bijles docent engels en bijles docent geschiedenis en bijles docent natuurkunde en bijles docent wiskunde en ..

30 apr 2021 Bijles docent aardrijkskunde en bijles docent biologie en bijles docent duits en bijles docent economie en bijles docent engels en bijles docent frans en bijles docent geschiedenis en bijles docent natuurkunde en bijles docent nederlands en bijles docent
  • Den Haag

Een bijles docent aardrijkskunde en bijles docent biologie en bijles docent duits en bijles docent economie en bijles docent engels en bijles docent frans en bijles docent geschiedenis en bijles ..

28 apr 2021 Docent geschiedenis 2e graads ca. 0,7 fte
  • Warnsveld

Het Isendoorn College zoekt voor het schooljaar 2021-2022: Docent geschiedenis 2e graads ca. 0,7 fte * Lessen in de onderbouw mavo/havo en havo/vwo. Een deel van de lessen zal in tweetalige klassen ..

18 feb 2021 Docent Geschiedenis
  • Emmen

Je gaat in ieder geval aan de slag als docent Geschiedenis! We hebben contact met verschillende scholen in de regio. We zijn daarom erg benieuwd naar wat voor functie jij op zoek bent. Wil je fulltime ..

6 mei 2021 Docent Geschiedenis
  • Den Haag
  • 32 - 40 uur
  • HBO / bachelor

Wij beleven geschiedenis op een dagelijkse basis. Zo snap jij als Docent Geschiedenis dat met iedere keuze die wij maken, wij invloed hebben op de toekomst. De geschiedenis staat vol met belangrijke ..

5 mei 2021 Docent Geschiedenis
  • Tilburg

Bedrijfsomschrijving LimeWise biedt jou perspectief! Intensieve begeleiding, jouw talent en persoonlijke ontwikkeling staan

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert