798 vacatures

Vacatures Lisse

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
Net binnen Docent Zorg en Welzijn 2e graads in Hillegom
 • Hillegom

Fioretti College Hillegom Als Docent Zorg en Welzijn lesgeven in een school met een huizen structuur? Lees dan snel verder! Je nieuwe werkomgeving Het Fioretti Hillegom, met ongeveer 870 leerlingen, ..

Net binnen Teamleider
 • Hillegom

Wil jij graag aan de slag als teamleider in de keramische industrie? Je zult gaan werken in de dagdienst binnen een kleine fabriek en draagt dagelijks bij aan verbeteringen, vernieuwingen en groei van ..

Net binnen Badkamermonteur bij Baderie Leen
 • Hillegom

Badkamermonteur bij Baderie Leen Ben jij een allround monteur die graag aan kwalitatief mooie projecten werkt? Als badkamermonteur ga je geheel zelfstandig badkamers en toiletruimten renoveren ..

Net binnen Crediteuren medewerker - Lisse
 • Lisse

Een mooie functie bij een internationale groothandelMBO, circa 0-2 jaar ervaring, uitstekende beheersing van de engelse taal.Over onze klantEen internationale organisatie die in de meubels en fashion ..

Net binnen Order Administrator (German/English or German/Dutch)
 • Lisse

Work in retail for a luxury design brandEnjoy a relaxed atmosphere where your ideas are really appreciatedOver onze klantOur client is one of the most well-known wholesalers of homegoods retail ..

Net binnen Assistant Product Management
 • Lisse

You like organization, structure and independenceWork in retail for a luxury design brandOver onze klantOut client is a Retail B2B company who produces design luxury products and create exciting ..

Net binnen Jr. Financial Controller
 • Lisse

Internationale organisatie in de IT sector;Afgeronde Bachelor, circa 1-3 jaar ervaring op een financiële afdeling;Over onze klantVoor een mooie organisatie in het Westland, actief in de IT-sector, ..

Net binnen Crediteuren administrateur
 • Lisse

Een mooie functie bij een internationale organisatieMBO, circa 0-5 jaar ervaringOver onze klantHet is een internationale organisatie die verpakkingsproducten produceert, verwerkt en verkoopt. Het is ..

Net binnen Technical Buyer (Technisch Inkoper) - Dutch
 • Hillegom

Professional growth opportunities in a fast-paced start up environment!Take project ownership while working closely with the industry professionals.Over onze klantOur client is a fast growing start up ..

Net binnen Salarisadministrateur
 • Lisse

24 - 40 uur per week beschikbaar.Je treedt direct in dienst bij de opdrachtgever.Over onze klantAls salarisadministrateur ondersteun je bij de salarisverwerking. Je zorgt voor het realiseren van een ..

5 dec 2022 Testing & Commissioning Engineer in Hillegom
 • Hillegom
 • HBO / bachelor

Testing & Commissioning Engineer in Hillegom In deze functie ondersteun je R&D bij de ontwikkeling van nieuwe machines, ga je op locatie onze apparatuur testen en inbedrijf stellen

Net binnen Financieel administrateur
 • Lisse

Een uitdagende functie bij een internationale organisatieHBO bachelor, Mooi salaris gebaseerd op werkervaringOver onze klantHet is een internationale organisatie die verpakkingsproducten produceert, ..

Net binnen GL Accountant
 • Lisse

2-3 jaar financiële ervaring.Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen.Over onze klantVoor een logistiek bedrijf in omgeving Westland ben ik op zoek naar een GL Accountant. Onze opdrachtgever is een ..

5 dec 2022 Allround Monteur WTB & Electro
 • Lisse

Uitvoeren van periodieke inspecties op werktuigbouwkundig en elektrotechnisch gebied, zodanig dat de technische condities tijdig worden onderkend en correctieve acties ondernomen kunnen worden.  ..

Net binnen Assistent Accountant
 • Lisse

Een dynamische werkomgeving.Ruimte voor opleidingen, groei en ontwikkeling.Over onze klantBen jij een startende of een meer ervaren Assistent Accountant en zou jij graag onderdeel willen zijn van een ..

5 dec 2022 Knijperwagenchauffeur
 • Hillegom

Wie is de opdrachtgever?Onze opdrachtgever is een gerenommeerd transportbedrijf met ruim tachtig wagens. Het bedrijf kenmerkt zich met zijn gespecialiseerde maar toch gevarieerde werkzaamheden. De ..

Net binnen Debiteurenmedewerker
 • Lisse

Een internationale organisatie in de handel;Afgeronde mbo opleiding, circa 2 jaar ervaring in een vergelijkbare positie;Over onze klantVoor een mooie organisatie, actief in de handels sector, in het ..

5 dec 2022 Vrachtwagenchauffeur
 • Lisse

Wie is de opdrachtgever?Onze opdrachtgever is een middelgroot transportbedrijf met ruim zeventig vrachtwagens. Het is gevestigd in de regio Lisse. Het bedrijf distribueert palletvrachten door heel ..

Net binnen Financieel administratief medewerker Westland
 • Lisse

Allround financiële functie Leuke uitdaging bij een logistieke organisatieOver onze klantVoor een logistieke organisatie in het Westland zijn wij op zoek naar een allround financieel medewerker. In ..

5 dec 2022 Distributiechauffeur
 • Hillegom

Hoe fijn is het om van tevoren te weten waar je aan toe bent? Lekker 's ochtends om een uurtje of zes de auto pakken en te laden met of verpakkingsmaterialen of medische hulpmiddelen en deze bezorgen ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert