142 vacatures

Vacatures Puttershoek

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
21 nov 2022 Leerling Operator 5 ploegen Cosun Beet Company
 • Puttershoek

Voor Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) in Puttershoek zijn wij op zoek naar een (leerling) operator die wil werken in 5 ploegen. Op deze locatie worden de suikerspecialiteiten verpakt. Je ..

3 dec 2022 CE-chauffeur Palletvervoer
 • Puttershoek

Wij zoeken CE-chauffeurs voor suikerritten middels pallets richting DC's en fabrieken. Als je de suiker (in balen of grote hoeveelheden 1 kilo zakjes) heb gelost dan neem je uiteraard een andere ..

21 nov 2022 Operator 5 ploegen Cosun Beet Company
 • Puttershoek

Voor Cosun Beet Company (voorheen Suiker Unie) in Puttershoek zijn wij op zoek naar een (leerling) operator die wil werken in 5 ploegen. Op deze locatie worden de suikerspecialiteiten verpakt. Je ..

3 dec 2022 Senior Calculator
 • Puttershoek

Meer doen dan enkel calculeren? Als Senior Calculator ben jij de spil in het web in een tender. Ieder project is anders en hierbij ben jij van het begin tot het einde betrokken. De lijntjes met je ..

21 nov 2022 Vrachtwagenchauffeur bulk
 • Puttershoek

Veel uren maken en dus ook veel verdienen? Als vrachtwagenchauffeur aan de slag bij een goed georganiseerd bedrijf en fysiek lichte werkzaamheden? Lees dan snel verder!wat bieden wij jouuurloon ..

3 dec 2022 Leerling monteur
 • Puttershoek

Het is 7 uur ‘s ochtends en je staat in de werkplaats met een bakje koffie in je hand. Je gaat vandaag aan de slag met installeren van allerlei installaties. Als leerling Monteur wordt je naast ..

22 nov 2022 chauffeur - Dordrecht
 • Puttershoek

(Vacatures Puttershoek) Picnic is per direct op zoek naar parttime chauffeurs!Als parttime chauffeur ben jij het gezicht van Picnic. Je gaat de weg op met het iconische Picnic-wagentje en bent er ..

3 dec 2022 Monteur Technische Installaties
 • Puttershoek

Je kijkt op je horloge en je ziet dat het al bijna 17 uur is, de tijd is omgevlogen! Als Monteur Technische Installaties ga je zelfstandig aan de slag met allerlei installatiewerkzaamheden. Je ..

22 nov 2022 koerier - Dordrecht
 • Puttershoek

(Vacatures Puttershoek) Picnic is per direct op zoek naar parttime koeriers!Als parttime koerier ben jij het gezicht van Picnic. Je gaat de weg op met het iconische Picnic-wagentje en bent er ..

4 dec 2022 Vrachtwagenchauffeur CE
 • Puttershoek

Ben jij een ervaren CE chauffeur, heb je ervaring met bulk rijden en zoek jij een nieuwe uitdaging? Voor een opdrachtgever uit de regio Bergen op Zoom zijn wij opzoek naar een ervaren bulk chauffeur, ..

22 nov 2022 enthousiaste leerkrachten, onderwijsassistenten en vrijwilligers in Puttershoek
 • Puttershoek

leerkracht School:Stichting de Hoeksche School Contactpersoon:Mevr. A. van der Linden, medewerker personeelszaken Telefoonnummer:

4 dec 2022 Vrachtwagenchauffeur CE
 • Puttershoek

Toe aan een nieuwe uitdaging als vrachtwagenchauffeur CE waar zelfstandigheid en service-gerichtheid nodig voor zijn? Reageer op deze vacature óf bel direct voor meer informatie naar 010-2600 180. ..

24 nov 2022 Teamleider productie
 • Puttershoek

Breng jij jouw mensen en het productieproces naar een nóg hoger niveau? Bij deze internationale suikerproducent word je verantwoordelijk voor een team enthousiaste operators. Samen zorg je voor een ..

4 dec 2022 Vrachtwagenchauffeur CE
 • Puttershoek

Ben jij een ervaren vrachtwagenchauffeur CE op zoek naar een nieuwe uitdaging? Reageer op deze vacature óf bel direct voor meer informatie naar 010-2600 180. Voor een opdrachtgever uit de regio ..

24 nov 2022 Vrachtwagenchauffeur bulk
 • Puttershoek

Veel uren maken en dus ook veel verdienen? Als vrachtwagenchauffeur aan de slag bij een goed georganiseerd bedrijf en fysiek lichte werkzaamheden? Lees dan snel verder! wat bieden wij jou uurloon ..

4 dec 2022 Senior Mechanical Engineer
 • Puttershoek

Ben jij een ervaren Mechanical Engineer en heeft de machinebouw geen geheimen meer voor jou? Bekijk dan snel de vacature van Senior Mechanical Engineer - Machinebouw en solliciteer direct!Organisatie- ..

26 nov 2022 BSO/KDV Pedagogisch Medewerker, Puttershoek
 • Puttershoek

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als BSO/KDV Pedagogisch Medewerker in Puttershoek en regio Zuid-Holland-Zuid. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het ..

4 dec 2022 Huishoudelijke hulp
 • Puttershoek

Werken bij Tzorg is zoveel meerAls thuishulp in Puttershoek zorg jij voor een aangenaam thuis voor jouw cliënten. Je geeft huishoudelijke hulp bij jou in de buurt. Op tijden die jou uitkomen. Dat ..

26 nov 2022 Verzorgende 3 IG, Puttershoek
 • Puttershoek

Je gaat bij de opdrachtgevers van Zorgwerk flexibel aan de slag als Verzorgende 3 IG in Puttershoek en regio Zuid-Holland-Zuid. Je kunt onder andere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van ..

5 dec 2022 ZZP Onderhouds Schilder, Puttershoek
 • Puttershoek
 • LBO

Ben jij een échte schilder en weet jij wat kwaliteit is? Ben jij als schilder op zoek naar een opdrachtgever die flexibel is, maar waar je ook voor langere termijn aan de slag kan? Dan hebben wij de ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert