5.791 vacatures

Vacatures Schoonmaker (interieur bedrijven, instellingen)

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
5 mrt 2021 Schoonmaker basisschool Haren
 • Haren

Omschrijving: Wij zijn op zoek naar een ervaren schoonmaker die dagelijks vanaf 14.30 uur aan de slag wil. Op deze locatie werk jij van maandag t/m vrijdag een aantal uren per dag. Naast deze locatie, ..

13 sep 2021 Interieurverzorgers Hotelkamer
 • Bergen op Zoom

Room Attendant; Voor Hotel de Draak te Bergen op Zoom zijn wij per direct op zoek naar collega's doe ons team komen versterken doordeweeks en roulerend in de weekenden.Als Room Attendant ben je ..

26 mrt 2021 Schoonmaakmedewerker Drents Museum
 • Assen

Omschrijving: Voor het Drents Museum in Assen zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker vanaf dat de musea weer open mag. De precieze startdatum is daarom nog niet bekend. Wel is het een pré dat ..

5 okt 2021 Interieurverzorgers Hotelkamer
 • Utrecht

ROOM ATTENDANTAlgemene  informatieVoor Hotel Crowne Plaza Utrecht zijn wij op zoek naar collega's die ons team komen versterken, doordeweeks en roulerend in de weekenden.Als Medewerker ..

7 apr 2021 Schoonmaker GGD Vianen
 • Vianen

Omschrijving: Voor Effektief Facility Services zijn wij op zoek naar een schoonmaker die per direct aan het werk wil bij een locatie in Vianen! Het gaat hierbij om een GGD locatie waarbij je op ..

28 jan 2022 Medewerker kamerschoonmaak
 • Amsterdam

Wij zoeken een medewerker die flexibel is ten opzichte van werkdagen, waaronder ook de weekenden. Je bent netjes, georganiseerd, vriendelijk naar gasten en collega's, je hebt oog voor detail, bent ..

7 apr 2021 Schoonmaker kantoorpand Haaksbergen
 • Haaksbergen

Omschrijving: Voor Effektief Facility Services zijn wij op zoek naar een schoonmaker die per 3 december aan het werk wil in Haaksbergen. Jij gaat bij een kantoorpand aan het werk waar je op maandag ..

2 mrt 2022 Schoonmaak Passioniste Novotel Maastricht
 • Maastricht

Is schoonmaken jouw dagelijkse portie passie en ontspanning ? en wil je met deze passie graag ook nog eens gezellig in een team werken ?  Voel je dan welcome en thuis in ons leuke team van de ..

30 apr 2021 Schoonmaker Hotel Miss Blanche
 • Groningen

Omschrijving: Voor Hotel Miss Blanche zijn wij op zoek naar een schoonmaker die op deze prachtige locatie aan het werk wil. Hotel Miss Blanche zit gevestigd in de binnenstad van Groningen en bestaat ..

11 mrt 2022 Medewerker Schoonmaak
 • Vlieland

Baan óf bijbaan als medewerker schoonmaak in het leukste strandpaviljoen op een unieke locatie, inclusief mogelijkheden voor kost en inwoning!Ben jij nauwkeurig en heb jij oog voor detail? Behaal ..

20 mei 2021 Schoonmaakmedewerker basisschool Zoetermeer
 • Zoetermeer

Omschrijving: Vanuit Effektief Facility Services zijn wij voor een basisschool in Zoetermeer op zoek naar 2 enthousiaste parttime schoonmaakmedewerkers. Het gaat om standaard schoonmaakwerkzaamheden, ..

18 mrt 2022 Schoonmaker publieke ruimte
 • Amsterdam

Houd jij van de horeca? Maar de bediening toch niet helemaal voor jou weggelegd? Ben jij nauwkeurig en let jij op alle details? En ben jij op zoek naar een (bij)baan in Amsterdam? Kom het housekeeping ..

25 mei 2021 Schoonmaakmedewerker kantoorpand Haren (invalkracht)
 • Haren

Omschrijving: Ben jij beschikbaar? Vind jij het geen enkel probleem om van maandag tot en met vrijdag te werken zodat jij in het weekend lekker vrij bent? Dan is dit dé vacature voor jou! Voor A.J.H. ..

21 mrt 2022 Algemene Dienst met passie voor schoonmaak
 • Zwolle
 • MBO

Algemene dienst met passie voor schoonmaak;Voor ons Bluefinger restaurant, onze ruimtes in het event center en hotel, zijn wij per direct op zoek naar een nieuwe collega's met passie voor ..

27 mei 2021 Schoonmaker advocatenkantoor Groningen
 • Groningen

Omschrijving: Voor Effektief Facility Services zijn wij op zoek naar een schoonmaker die op invalbasis aan het werk wil. Binnen deze functie kan je per direct beginnen. Jij gaat hierbij aan het werk ..

1 apr 2022 Medewerker schoonmaak (FT)
 • Amsterdam

‘A World of Luxury & Art’!: Is dit de plek waar jij het beste uit jezelf kunt halen?Word jij er blij van als alles er spik en span uit ziet? Ben jij degene die het als uitdaging ziet om samen met ..

31 mei 2021 Schoonmaakmedewerker bioscoop Utrecht
 • Utrecht

Omschrijving: Voor een bioscoop in Utrecht zijn wij op zoek naar een ervaren schoonmaakmedewerker voor 10 tot 15 uren per week. Het gaat om een heel afwisselende functie, waardoor je werk super ..

14 apr 2022 Allround Schoonmaker
 • Amsterdam

Your best memories starts here!Hotel Die Port van Cleve is op zoek naar een Allround schoonmaker. Passie, teamwork, uniek, verantwoordelijkheid en innovatie zijn onze kernwaarden. Herken jij jezelf in ..

31 mei 2021 Schoonmaakmedewerker Centraal Museum Utrecht
 • Utrecht

Omschrijving: Voor het Centraal Museum in Utrecht zijn wij per direct op zoek naar een schoonmaakmedewerker met ervaring in deze branche. Het gaat om een baan waarbij jij 5 dagen in de week wordt ..

10 mei 2022 Allround Schoonmaker
 • Amsterdam

Your best memories starts here!Hotel Die Port van Cleve is op zoek naar een Allround schoonmaker. Passie, teamwork, uniek, verantwoordelijkheid en innovatie zijn onze kernwaarden. Herken jij jezelf in ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert