5.943 vacatures

Vacatures Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig)

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
16 jun 2022 ZZP Verzorgende IG Parttime
 • Rotterdam

Ben jij een Verzorgende IG en werkzaam als ZZP'er in de zorg? Zoek jij een nieuwe uitdaging? Ben jij woonachtig in Rotterdam en omgeving? Dan zoek ik naar jou! Als zorg professional ga je aan de slag ..

12 jul 2022 Verzorgende IG (oproepkracht)
 • Zwolle

Ben jij Verzorgende IG en vind jij het leuk om bij te springen en te helpen bij organisaties die snel mensen nodig hebben? Dan is het leuk om als Verzorgende IG oproepkracht via Maandag aan de slag te ..

17 jun 2022 Parttime Bijbaan Ouderenzorg
 • IJmuiden

Ben jij opzoek naar een (bij)baan in de zorg? Volg je een zorgstudie? Via Aethon kun je op flexibele basis aan de slag als parttime helpende plus in de ouderenzorg in Ijmuiden waarbij jij jouw uren ..

12 jul 2022 Verzorgende IG Korsakov
 • Zwolle

Korsakov wordt snel gelinkt aan dementie en dat is niet gek. In beide gevallen gaat het om het geheugen en dementie is de meest bekende vorm onder de algehele bevolking. Toch is Korsakov geen ..

17 jun 2022 Parttime Helpende plus Ouderenzorg
 • Bloemendaal

Ben jij opzoek naar een (bij)baan in de zorg? Solliciteer dan op deze vacature om aan de slag te gaan in de ouderenzorg bij Pro Senectute in Bloemendaal als helpende plus! Als zorgstudent kun je ..

12 jul 2022 Verzorgende IG Gerontopsychiatrie
 • Zwolle

We worden allemaal ouder en zeker in deze tijd is dat niet altijd makkelijk. Onze oudere generatie wordt tegenwoordig meer dan ooit geconfronteerd met hun minder sterke kanten. Wanneer je ouder wordt ..

17 jun 2022 begeleider
 • Middelburg

Als ik je vertel dat ik een begeleider zoek voor 's Heeren Loo in Middelburg. Weet jij dan op welke groep je terecht gaat komen? Nee, ik ook niet. Ik bespreek ook veel liever samen welke woning het ..

12 jul 2022 Verzorgende IG bij een kleinschalige organisatie
 • Den Haag

Wil jij aan de slag als Verzorgende IG? Vind je het niet erg om onregelmatige werktijden te werken? Bij deze organisatie kom je terecht in een warm team, waarbij je je snel thuis zal voelen door jouw ..

17 jun 2022 Verzorgende IG
 • Ede

Heb jij een groot inlevingsvermogen? En een zorgzaam karakter? Weet jij daardoor precies wat de cliënt nodig heeft? En weet jij hier op in te spelen?Dan ben jij de topper die ik zoek! Voor onze klant ..

13 jul 2022 Leerwerktraject Verzorgende IG
 • Enschede

Altijd al nagedacht over een (vervolg)carrière in de zorg, maar hier nooit een stap in gezet? Goed nieuws! Bij Maandag® hebben wij nog een aantal plekken beschikbaar in ons omscholingstraject naar ..

17 jun 2022 Helpende plus Parttime Ouderenzorg
 • IJmuiden

Ben jij opzoek naar een (bij)baan in de zorg en heb je de juiste diploma in bezit? Via Aethon kun je op flexibele basis aan de slag als parttime helpende plus in de ouderenzorg waarbij jij jouw uren ..

14 jul 2022 Verzorgende IG Gehandicaptenzorg
 • Alkmaar

Als Verzorgende-IG binnen de Gehandicaptenzorg ben je betrokken bij een kwetsbare groep waarbij jouw empathie en inlevingsvermogen volledig tot hun recht komen. De cliënten hebben structuur nodig en ..

17 jun 2022 verzorgende IG
 • Alkmaar

Wij zijn per direct opzoek naar meerdere verzorgende IG voor diverse locaties.Als verzorgende IG geef je uitvoering aan de verzorging van bewoners aan de hand van een zorgplan. Je voert zorg ..

15 jul 2022 Verzorgende IG psychiatrie
 • Groningen

Ben jij als VIG'er helemaal in je element bij een cliënt thuis? Of krijg jij meer motivatie binnen de muren van een verpleeghuis? Of allebei niet? En wil jij wel op zoek naar waar jij wel energie van ..

19 jun 2022 Woonbegeleider Gehandicaptenzorg
 • Echt

Zelf je werktijden bepalen? Tot wel €19,12 per uur verdienen? En ook nog kleur geven aan het leven van een ander? Welkom thuis! Zo voelt het op jouw nieuwe werkplek, ja Echt! Een waardevolle baan ..

16 jul 2022 Verzorgende IG
 • Rotterdam

Ben jij verzorgende IG en op zoek naar een nieuwe uitdaging met doorgroeimogelijkheden? Dan ben ik op zoek jaar jou! Voor een opdrachtgever in Rotterdam ben ik op zoek naar een gediplomeerd VIG'er. Je ..

20 jun 2022 Verzorgende IG
 • Apeldoorn

Wil jij je steentje bijdragen aan het leveren van kwalitatieve zorg? Lees dan de vacature voor verzorgende IG.wat bieden wij jouBosrijke omgeving in ApeldoornRuimte voor eigen ontwikkelingFlexibel of

19 jul 2022 Verzorgende IG in de wijk
 • Amsterdam

Deze organisatie in Amsterdam biedt met 53 wijkteams aan 10.000 Amsterdammers zorg in de wijk. Dit met de missie dat de cliënten zo lang mogelijk thuis kunnen blijven wonen. Dit doen zij met respect ..

21 jun 2022 Verzorgende IG
 • Sittard

Ben jij verzorgende IG? Wil je flexibele uren werken? En zelf bepalen waar je werkt? Dan hebben wij een baan die bij jou past. We zijn op zoek naar een verzorgende IG die ons team komt versterken. Je ..

19 jul 2022 Cliëntcoach
 • Amsterdam

Werken in de specialistische thuiszorg! De specialistische thuiszorg staat voor meer dan thuiszorg alleen. Het team staat garant voor de optimale zorg voor cliënten die graag thuis willen blijven. ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert