186.463 vacatures

Wat doet een handmatig inpakker?

 

Wat is een handmatig inpakker? Wat wordt er van je verwacht als je deze vacature gaat invullen?

Een inpakker handmatig pakt producten in en verpakt producten met de hand. Voorbeelden van werkzaamheden: verpakt losse artikelen op een geordende manier (afhankelijk van hun aard, vorm en omvang), sorteert losse artikelen met de hand of met gereedschap en doet losse artikelen in kisten, zakken, dozen, blikken, papier, plastic en ander verpakkingsmateriaal.

Een directe opleiding is voor dit beroep niet nodig. Het is een baan voor echte doeners. Achterover leunen is er niet bij, Veel gehoorde reacties zijn wel dat je je geen moment verveelt en dat je werkdag voorbij is voordat je het weet.

Inpakvacatures zijn er nog veel. robots en andere technieken hebben veel handmatig werk overgnomen, maar in veel gevallen is het voor een onderneming toch nog efficiënter om dit door mensen te laten doen. Je zult dan ook vaak in ploegen en met meerdere mensen tegelijk aaan het werk zijn. 

Joof vond behoorlijk wat vacatures voor je. Als je wilt zien wat en waar er vacatures zijn voor dit beroep kun je hieronder verder kijken.

 

 

 

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een Jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert