7.795 vacatures

Vacatures Zwolle

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
Net binnen Forensisch psycholoog
 • Zwolle

Over de functie Als basispsycholoog werken in een transculturele organisatie in Overijssel die gericht is op complexe psychiatrie? Je komt te werken in een groot multi disciplinair team waaronder ..

Net binnen Maatschappelijk werker
 • Zwolle

Over de functie Voor een opdrachtgever in Limburg zijn wij bij Maandag® opzoek naar maatschappelijk werkers. Bij deze opdrachtgever staan persoonlijke en inhoudelijke groei hoog in het vaandel. Het ..

Net binnen HBO Verpleegkundige
 • Zwolle

Over de functie Ter uitbreiding van ons zorg team bij Maandag®️ Eindhoven zijn wij op zoek naar verschillende HBO verpleegkundige. Als HBO-verpleegkundige kun je bij veel verschillende ..

Net binnen Intercedent
 • Zwolle

Consolid groeit en daarom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega Intercedent die wij mogen verwelkomen in Zwolle!De focus qua werkzaamheden ligt op het in behandeling nemen van vacature aanvragen, ..

Net binnen Servicemonteur
 • Zwolle

Je hebt een hele afwisselende baan waarbij je enerzijds in E projecten en onderhoud meedraait en anderzijds storingen oplost bij klanten waardoor het primaire proces van onze opdrachtgever ongestoord ..

Net binnen Basispsycholoog GGZ
 • Zwolle

Over de functie De GGZ is voor jou geen onbekend terrein. Jouw maatwerk en kennis is van grote toegevoegde waarde voor iedere nieuwe opdracht! Als medior of senior basispsycholoog binnen de GGZ voer ..

Net binnen Klinisch Psycholoog
 • Zwolle

Over de functie Houd jij van complexiteit en variatie in je werk en krijg je energie van het puzzelen met ingewikkelde problemen?Als klinisch psycholoog bestaat jouw werkgebied uit diagnostiek en het ..

Net binnen Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige
 • Zwolle

Over de functie Maandag® Zwolle biedt jou als sociaal psychiatrisch verpleegkundige de kans om met de zekerheid van een vast dienstverband ervaring op te doen bij verschillende opdrachtgevers. ..

Net binnen Begeleider Gehandicaptenzorg Epilepsie
 • Zwolle

Over de functie Stap in de beleving van de cliënt!Een unieke vacature! Wij zijn momenteel op zoek naar begeleiders in de gehandicaptenzorg voor een bijzondere doelgroep. De doelgroep is ernstig ..

Net binnen Senior Verzorgende IG
 • Zwolle

Over de functie Een goed salaris en een vast contract in de zorg. Belangrijk voor jou wanneer je met jouw ervaring als Verzorgende IG gaat veranderen van werkgever en werkplek. Je bent op zoek naar ..

Net binnen Basispsycholoog GGZ
 • Zwolle

Over de functie Wil je graag een serieuze impact maken als Basispsycholoog om mensen met een psychische aandoening te helpen en begeleiden? Dan zijn wij op zoek naar jou!Bij Maandag® zoeken wij de ..

8 aug 2022 Calculator
 • Zwolle

Ben jij iemand die goed is met getallen, het maken van berekeningen en/of overtuigd is dat deze functie iets voor jou is? Lees dan verder!Een calculator is iemand die berekeningen maakt van de ..

Net binnen Covid Arts GGD
 • Zwolle

Over de functie Momenteel is er veel vraag naar gediplomeerde artsen die zich extra willen inzetten naast hun huidige baan of die reeds gepensioneerd zijn, maar graag hun steentje bijdragen. Als Covid ..

8 aug 2022 Rioolbeheerder
 • Zwolle

Voor een gemeente in Overijssel zijn wij op zoek naar een enthousiaste professional die beschikt over relevante werkervaring.Help jij mee om het rioolstelsel van 256 kilometer duurzaam te beheren? Wil ..

Net binnen Begeleider Gehandicaptenzorg
 • Zwolle

Over de functie Wie ben jij als begeleider?Als begeleider in de gehandicaptenzorg draag jij graag zorg voor mensen die daar hulp bij nodig hebben. Wil jij bijdragen aan de kwaliteit van leven voor ..

8 aug 2022 Sr. Werkvoorbereider
 • Zwolle

Als senior werkvoorbereider civiel heb jij een voortrekkersrol. De nadruk in je werkzaamheden zal liggen op het opstellen van contracten. Jij hebt hierin een voortrekkersrol. Als senior ..

Net binnen Vaccinatie arts
 • Zwolle

Over de functie Als vaccinatie arts ben jij de medisch eindverantwoordelijk voor de vaccinatielocatie voor die dag. De prikkers werken onder supervisie van jou en wanneer er medisch inhoudelijke ..

8 aug 2022 Traineeship RO
 • Zwolle

Net afgestudeerd en ben je op zoek naar een baan binnen het Ruimtelijk Domein?Momenteel ben ik ter uitbreiding van het team op zoek naar een junior adviseur ruimtelijke ordening. Voor jou als ..

Net binnen Accountmanager
 • Zwolle

Over de functie Als Accountmanager bij Maandag® Zwolle ben je werkzaam in een ambitieus en dynamisch team. Samen met de collega's binnen jouw vakgebied, ga jij het verschil maken en draag je bij aan ..

8 aug 2022 Thuiszorg
 • Zwolle

Ben jij op zoek naar een nieuwe functie in de thuiszorg, maar wil jij liever niet te veel in de auto zitten? Ga dan aan de slag als Verzorgende gevestigd achter Zwolle. Bij deze opdrachtgever verleen ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert