3.633 vacatures

Vacatures Arnhem

Dienstverband
Uren
Branches
Publicatiedatum
Opleidingsniveau
Ervaring
2 jul 2018 Adviseur/trainer Veiligheidskunde
 • Arnhem

Voor een innovatief bedrijf dat zich heeft gericht op het geven van training en advies op het gebied van veiligheid en interntransport. Werkzaamheden: verzorgen en ontwikkelen van ..

1 nov 2020 Verzorgende IG in Oosterbeek
 • Oosterbeek

Ben jij verzorgende IG () en ben je toe aan een nieuwe stap? Wil je graag een nieuwe omgeving zien, nieuwe collega’s ontmoeten en vooral weer opnieuw de uitdaging vinden in jouw werk? Wij zoeken een ..

13 jul 2018 Voorvrouw schoonmaakbedrijf
 • Arnhem

Vacature: Voorvrouw schoonmaak. Voor diverse schoonmaakopdrachten in de omgeving van: Apeldoorn. Arnhem. Ede. Nunspeet. Nijkerk. Werkzaamheden:

1 nov 2020 Verzorgende IG in Gelderland
 • Arnhem

Het VVT team van TMI breidt langzaam uit naar het noorden en oosten van Nederland. Zo zijn wij sinds kort ook op zoek naar meerdere verzorgende IG voor in de provincie Gelderland. Ben jij VIG en woon ..

28 sep 2018 Schoonmaker omgeving Arnhem
 • Arnhem

Voor meerdere schoonmaakopdrachten in Arnhem en omgeving. Werkzaamheden:   Maandag en vrijdag van 10.00 - 15.00 uur vakantiewoningen.  Diverse andere objecten. Gaat om opdrachten voor langere tijd.

2 nov 2020 Ambulancechauffeur in Gelderland
 • Arnhem

Wij zijn op zoek naar ambulancechauffeurs die aan de slag willen gaan voor diverse opdrachtgevers in heel Nederland. Ben jij op zoek naar veel afwisseling en wil jij jouw eigen uren bepalen? Ga dan ..

14 mei 2019 Verzorgende IG - Thuiszorg op een locatie
 • Arnhem

Ben jij Verzorgende IG niveau 3 en werk je graag in de thuiszorg zonder dat je veel moet reizen? Dat is nu mogelijk! Voor onze zelfstandige aanleunappartementen zoeken wij een gedreven Verzorgende IG ..

2 nov 2020 Recovery Verpleegkundige regio Gelderland
 • Arnhem

Heb jij minimaal twee jaar werkervaring en heb je interesse om kennis te maken met een andere werkomgeving? Profiteer dan nu bij TMI van afwisselend werk bij diverse ziekenhuizen tegen zeer ..

7 jun 2019 Verpleegkundige - Herstel en Revalidatie
 • Arnhem

Voor een revalidatiecentrum zoeken we een verpleegkundige die samen met het team en behandelaars kwaliteit van zorg wilt leveren.Standplaats: ArnhemUren:

2 nov 2020 SEH verpleegkundige regio Gelderland
 • Arnhem

Als Spoedeisende Hulp verpleegkundige heb je nu de mogelijkheid om een contract voor onbepaalde tijd af te sluiten bij TMI Heb je minimaal twee jaar werkervaring en heb je interesse om kennis te maken ..

5 sep 2019 Verzorgende IG - Huiskamer dementie
 • Arnhem

Voor een huiskamer dementie zoeken wij een gedreven Verzorgende IG met affiniteit en passie voor kwetsbare mensen met dementie. In een huislijke en warme omgeving zet jij je in voor belevingsgerichte ..

2 nov 2020 CCU Verpleegkundige regio Gelderland
 • Arnhem

CCU-verpleegkundigen gezocht die klaar zijn voor een nieuwe stap Wij zoeken nieuwe collega’s en hebben je zeer veel te bieden. Werken bij TMI betekent voor jou: De mogelijkheid van een vast ..

5 sep 2019 65plus Werkt - Gepensioneerde INDUSTRIEEL SPUITER 2 dagen per week
 • Elst

Onze opdrachtgever is een staal en spuitbedrijf in Elst (Gelderland). Zij zoeken een gepensioneerde (en ervaren) Industrieel Spuiter. De baan is voor 2 dagen per week. Hoef je niet meer te werken ..

2 nov 2020 Verzorgende IG in regio Oosterbeek
 • Oosterbeek

Wij zijn op zoek naar een verzorgende IG voor een zorginstelling in regio Oosterbeek. De functie is voor 12 tot 24 uur per week. Heb jij interesse in deze vacature? Neem dan vrijblijvend contact met ..

17 sep 2019 Verzorgende IG - Afdeling Kort Verblijf
 • Oosterbeek

Als Verzorgende IG niveau 3 op de afdeling kort verblijf werk je voornamelijk met cliënten die rechtstreeks uit het ziekenhuis komen. Zij verblijven tijdelijk (gemiddeld 3 tot 6 maanden) op de ..

7 nov 2020 Vrachtwagenchauffeur CE
 • Duiven

Ben jij positief, enthousiast en ben jij graag onderweg? Vind jij het een uitdaging om elke dag op tijd onze klanten te bevoorraden? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wat ga je doen? Als ..

2 okt 2019 Verzorgende IG niveau 3 - Verpleeghuis Arnhem
 • Arnhem

Voor een kleinschalig verpleeghuis zoeken wij een gedreven Verzorgende IG niveau 3 met affiniteit met de doelgroep dementie.Standplaats: ArnhemUren: 32 tot 40Functie: Verzorgende IG niveau 3Vakgebied: ..

7 nov 2020 Weekend vrachtwagenchauffeur CE
 • Duiven

Wanneer bijna iedereen nog ligt te slapen, begint jouw werkdag! Jij weet als ervaren vrachtwagenchauffeur dat geen dag hetzelfde is! De ene dag rijd jij regionale ritten, de andere dag rijd je door ..

4 okt 2019 Wijkverpleegkundige - Complexe zorg in Thuiszorg
 • Arnhem

Als wijkverpleegkundige voor een organisatie in de regio Arnhem ben jij regisseur binnen het zorgnetwerk, waarbij je verbinding legt tussen team en huisarts. Daarnaast werk je mee in de zorg en richt ..

7 nov 2020 Vrachtwagenchauffeur CE ADR
 • Duiven

Ben jij die klantvriendelijke chauffeur waar wij naar op zoek zijn? Herken jij jezelf hierin? Lees dan snel verder! Lijkt het jou leuk om diverse goederen naar 20 tot 25 adressen te brengen? Kwaliteit ..

Wil je meteen de nieuwste vacatures zien?

Maak een jobalert aan en ontvang de nieuwste vacatures in je mailbox

Jobalert aanvragen
Hoe werkt het? Joof Jobalert